Monday, February 10, 2014

selfie di sawah padii......

Assalamualaikum sume...gud munings...salam hari isnin yg cerah n sejukkkk sbb aku duk lam ekon...hekhek

ok ade yg dh bosan cite ghatering aku ke...hekhek...alaa sorila bkn slalu ade cite berepisod aku buat ni kn...heeee

jom la sambung...
YB ngah berucap...heee....lps makan2 spe2 yg rs ade bnde nk d utarakn or ade nk buat annauncement ke ha time ni la yg sesuai....akak aku ni ade sesuatu yg nk d plan kn...so ni die ngah bg ucapan n arahan la ni...kui3

lps tu sesi borak santai luahan perasaan plak...hekhek...time ni muke sume seriusss je...takot ai...hikhik

ha time ni yg tiga tu ngah serius2 berdebat yg tiga org sblh kanan tu kemainn lagi posingg....saboo jelaaa

ehhh si baju hijau tu nakkk jugek mnyelit kt situ...yg tiga dr kiri masih hebat berdebat...hekhek

ok lps dh abes borak santai debat sne sini meh kt ke destinasi seterusnyer....sawah padiiii....heeeeeee

dl abah n mak aku ade sawah padi...tp skang dh xdek dah...kerajaan dh amik....ingt lg dl2 blk sek aku kayuh basikal g sawah nk tlg mk abah aku....time tngari derang berehat aku la g sabit padi n banting padi tu...haaa caye x...siap tampi2 lagi padi tu....besttt dl walo tngari panas tp anginn kuat gile....lps sabit padi tu rehat dlm pondok smbil buat homeworkk....tp kjap jek lps tu tertidooo...angin kuat sngt...beshh...tp tu duluuuu laaa...rasanyer aku dh masuk menengah atas kot dh xdek dh sawah padi tu...

so bile kerajaan dh amik sawah padi tu sume pondok2 d robohkn...tnggl la sawah padi jek...so ni kire ktorg sje la nk amik angin petang tngk2 sawah smbil mengimbau kenangan lama...cewahhh

padi lom masak lg.....tp blah sana2 padi dh kekuning2an dahhh.....
ape lagi....jom selfie.....

amboiii....si gemok berbaju hijau tu...hee

ktorg g 4 kereta....yg g mancing lain...yg bwk bdk2 lain...yg lelaki2 keta lain...yg pompuan2 gedik keta lain...heeeee

gedikkkk kn...time ni keta2 lain dh blk dah...pompuan2 ni x reti2 nk blk lg...heeeeee

kemaainnnnnn lagi....

ehhhh x abes lg kewww......

aktiviti wajib blk kg...meround pki moto atokkk.....ntah brape kali kne amik round....ank sdara ramai kn...siap kne amik turn n nombor...heeeeeeeee

ok dah tu jek cite psl ghatering...pasni tnggu la sbln dua lg br ade blk cite ghatering...inshaallah....

dah pi smbung wat kje...hekhek

6 comments:

  1. korang selfie sgtttttttt yek......hek3....
    ~tompok puteh ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh bkn kak puteh ade skali ke...kui3

      Delete
  2. oo ko muda2 dulu main sawah tapi apsal ko putih ha? ha? ha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh tu ko jeles ke ape ni...kui3
      dh mmg kulit aku dr kcik cerahh..main la pns camne pon...gelap kjap jek pastu cerah la blk...cam ko pki clorox tu...kah3...mcm la ko tu x putih kn...heh...heeeeee

      Delete
  3. gathering spupu sepapat ke ni????

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee