Tuesday, April 16, 2013

x tau nk letak tajuk ape....

assalamualaikum w.m.t

hai sume...lamenyer x update yekk
ni pong nk update sikit jek ni....

maap la pd kwn2 klu aku lame x jenguk blog korang....opis aku block certain2 blog la....blog yg slalu aku bce...yg slalu aku skodeng tu la die nk block...kdng2 blog aku ni pong aku x leh bukak...pastu klu nk trensfer gambar pong kdang amik ms lame gile...terus mls aku nk update dah...

satu lg alasan utama nyer adelah sbb aku ngah d uji skang ni....d uji dr segi kerjaya n kehidupan...so rasanyer aku x kan update blog aku ni lg...x tau la sampai bile...mgkn smpi sume nyer settle n kembali seperti dulu...aku hrp korang doakn sumenyer sukses yek...

mntk maap klu aku de salah ngan korang...terase ngan komen aku ke ape kn....(hrp2 xdekla yek...heee)

thanks pd yg sudi bce blog aku slame ni...thanks sudi jadik kwn aku walaupon x pnah jmpe n knal sblm ni kn...knal kt blog je pong tp mcm kn dh knal 18 taun...heeeee....rindu nk bce blog korang2 sume...tp apekan daya


tp xpe...hidup msti d teruskn....yg penting usaha n tawakal....
insyaALLAH ade jalannyer...

wassalam.....

3 comments:

  1. Lor beb...ni kire wasiat la ni ye beb...ape2 pun jgn lupekan aku tau....

    Take care n all the best....

    ReplyDelete
  2. mcm nak letak tajuk gudbye je.. huhu..

    ReplyDelete
  3. take care...lepas ni biler dah ok..update blog k...

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee