Monday, December 10, 2012

nak buat pe arini????

assalamualaikum sume....gud muning....heee

pe cer ngan tajuk tu ek...ntohh...sebenonyer arini xdek keroje...pg2 bngn tdo dh pk arini nk buat pe ek...sbb SUME KEJE DAH SIAPPPPPPPPP...yippiii...pastu pk xpela kang smpi opis tnya la bos nk buat kje pe arini...

sekalikkk smpi opis asisstant bos bg tau..."BOS EMERGENCY LEAVE ARINI?" hape??? EL??? spanjang nk dkat 2 taun aku kje sini x pnah2 bos aku EL tawu...cuti pong rasanyer br 2-3x kot...uhuhuuuu

so FREE la aku arini....yippi lg...hikhik....bkn aku sowang jek free...ramai lg ni haa...sbb ktorg 1 team kn...sume keje dh siapkn jumaat lps....akhirnyer dpt gak kami rileks tarik napas kjap...klu x ...sblm ni nk g toilet pong x smpt okeh....uhuuuuuuuu...tp klu dh biasa bizi tetibe x dek keje mmg mati kutu la ek....ngadesss sangattt...hekhek

so mud skang....
blurr ni x tau nk watpe...

tp ade 1 berita yg buat aku ermmm x tau la nk suke ke x....mgkn aku kne blk ke HQ....buat projek lain...ddk bwh lead lain and building lain...uhuuuuuu....xpela walo dh slesa ngan bos skang tp name pong kuli kan...klu d campak ke mne pong kne la ikot ye x....plus kt HQ nnti dkat sket ngan KL sentral...klu kt sini amik ms 20 men nk smpi KL sentral...terkejo2 aku yeop takot terlps tren...bkn x pernah aku dh smpi ke tngga yg terakhir pintu komuter pong tertutup...perghhh rasa nk nanges okeh...dh la berlari nk ngejokn komuter tu....

tp nnti klu dh duduk HQ tu 5 men jek kot smpi la KL sentral...x yah la aku nk rushing2 sngt ye x....walo x tau nnti camne peel bos baru...hrp2 ok la...x ok aku crik kje len...hamvoiiii divaa sngt kn....ingt snang ke nk crik kje len...hikhik....xpela...yg pnting aku masih dpt crik rezki yg halal ye x...hee

ok la nk buat air dulu sblm pk kn nk buat pe pasni...
selamat bekerja kawan2.....

p/s : bdk sblh aku ni bg idea "update jela blog ko tu klu dh xdek kje sangat" eh bernas gak idea tu kn...kah3....hamvoiiiiiii...heh


2 comments:

  1. wahhh dah rileks2 la ko ni yeak...aku pun ko sbb bos takde outstion 3 hari hahaha..keje ade jek, tapi bos takde so mood pun malas laa hahaahahaha...mati kene pancung statement aku nieh...

    wahhh ko nak balik HQ plak...takpe ko, ade hikmah semua kejadian nie....senang le pas ni ko tak terkocoh2 dah keja mase....

    ReplyDelete
  2. no komen. keh3.. saja jek nak bagi keja baca komen.

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee