Wednesday, June 13, 2012

wordless wednesday kah? : menatang ape dalam beg aku ni??????

br sampai opis...kuarkn enpon dan bnde2 yg penting dr dlm beg...tetibe aku terpegang bnde tajam2....




ape bende tajam2 nih?tengok tengok....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*




laaaaaaaaa ni sapa punyer keje masukkn menatang ni dlm beg aku?????



suspek utama......sudah tentu

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
(gigih tekan * bnyk kali...hikss)




confirm budak ni sebab die jek yg dh bangun masa aku kemas2 beg aku pagi td....

hah buat muke....buat muke....ingat mama nak kesian....siap ko dik balik ni...mama jentik2 tangan ko...eh heeee



ihihihi...sowi ingtkn x nk letak pape caption tadi dh kata hari tanpa kata kn....tp rasa mcm kureng jek kn...maklomla dh aku suke membebel kan....kau ape kesah???? hiksss

20 comments:

  1. hehehe, mjur dia buh mainan tu...
    kalu dia buh seluar dalam camner tu...ihikss

    ReplyDelete
  2. comey muka budak tak bersalah ... hehehe besar dah pun die ...lama tak jenguk cni las jenguk die dlm perut lagi .....lama tu ...kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiki...maceh sudi jenguk lg...hekhekhekhek

      Delete
  3. tu tanda nya dia suh awak tu ingat kat dia selalu la...

    hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee ingt sokmo....tp blk ni tetap nk jentik tngn die...heh

      Delete
  4. heheh... entri ni buat akak tersenyum sorang2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. knape??? ade pngalaman gak ek...heeeeee

      Delete
  5. hahhahahaah....pandai mayah...siap2 boh 'bekal' tuk mama yeak....kang lunch mama panggang leh mkn dinosor panggang hahaahaha.....

    ade jek kejaaan die mengopes beg ko kan...same laa mcm anak2 aku...akudulu penah terbawak remote astro dlm beg...sabo jek laaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah remote astro?? lg haruuu...eiii aku terbayang ko ckp dinosor panggang??? eiiyerkk...eh tp mne tau sdap kn....heeeee

      Delete
  6. nasib baik omaknya tak melompat time rasa tajam tu
    adeh!.....ada jer kerja dah kecik tu yerkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui3 tu la psl...memula tanjat gek...cecepat bukak beg luas2 skalik tngk...ermmm sabooo jela mak jemahhhhh

      Delete
  7. elehhhh nk slhkn mayah plk menatang tu de lam beg ko kn...bkn pg tadi mmg ko "senghaja aku" msukkn lam beg ke ? ko kn ngantok ari ni kn so menatang tu tajam2 senang wt cocok2 bijik mato kauuuuu...muahahahahaha
    ~tompok puteh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh bnyk la...tak kuasa nak senghaja aku senghaja aku membawak menatam tu ke opis tau....kantoi ngan bos aku saje jek kang d jadikn bahan....heeeeeee

      Delete
  8. ahahahha.. dia suh mama dia jadi otromen lawan reksasa tu kot ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui3 errr pg td mmg die main otomen ngan resakse tu pong...nsb bek die mskkn resakse ni jek lam beg aku...klu ngan otoman skali??? adoo menatam2 tu bergado lam beg aku...eh apakah??? hekhek

      Delete
  9. seb baik mamanya tak terkejut dan campak beg tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui3 tindakn itu berlaku hanya bile aku terpegang bnde yg kenyal2 or lembik2 seperti cicak ke...ular ke...eiii geli gelemen.....hekhek

      Delete
  10. hehe..teringat zaman sekolah dulu masukkan katak idup kat seseorang yg kite tak suke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. katak idop???? heiii beraninyer kamoooo.....

      Delete

maceh sbb sudi komen yek...heee