Monday, June 4, 2012

terkejut gile pg ni....

assalamualaikum sume....huii jap2 nk tarik nafas jap...tarikkkkkkkk...lepassssssss..,,,tarikkkkkkkkk...lepasssss

fuhhhh....



gile ah...tp aku nk gelak gak la...ermm sbb pe ek...heee



ok la mls nk cite pnjg sebenonyer...tp sbb pg ni aku x leh nk buat keje...PDMS licence xdek...(sape lam bidang oil n gas tau la ek ape tu PDMS)....so aku de ms nk membebel kt sini....



ok jumaat lps aku cuti kn...dpt curti backward kn...spe yg bce entry aku mnggu lps tau la...kt umh lak aku mmg xdek tenet ke berukban ke...korang nk ckp aku kuno ke ketinggalan zaman ke lantakla...aku x sentaphatimaknak pong...sbbnyer mmg kt umh aku xdek ms nk bertenet2 bagai....so op kos la segala mcm gugel ke belog ke ape aku pki tenet opis....



pg ni semangat aku dtg opis nk buat keje tahu??? sbb mcm dh lme sngt cuti padahal 3ari jek pong...ok mula2 buat keje dl...pastu tetibe licence off...admin plak bercuti....so camne aku nk buat keje nih??? bos ckp xpe rilek dl smntara email ke admin tnya camne nk settle kn problem aku ni...admin plak ngah bercuti...kebarangkalian die nk jwb email aku tu adelah tipis....so aku pong pe lagi...bukak la blog...



1st thing biasanyer bile aku bukak blog aku tngk komen2 kt n3 aku yg lps...klu ade aku try la reply or BW....skalik pg ni...terkujat beruk aku tngk komen lam n3 aku.....dr si fikiranterbuka nih

hah aku link kan skali tuk spe2 nk g tngk blog dia...seriyes aku terkjut ok....memula aku ckp...eh spe nih....apesal die komen camgini plak...komen die mmg sentaphatimaknak btol la...ce korang bce komen die kt n3 aku yg ni.....memula aku rs pe??? op kos la terkjut kn...spe ni?..xdek bg salam ke ape men terjah jek....pe kata ko bg salam dl...pastu linkkn ke blog ko ke...x yah kot nk komen kt blog aku smpi bnyk2...ckp skali pong aku dh phm...komen dh la mcm mrh gile kt aku smpi pki caplock bagai...ko ingt aku budak kecik ke ko nk bahasakn aku camgitu...hahhahahha lawak lak ku rs...



x ...aku x mrh...cume cam kelakar la...camni ke cr nk bg nasihat kt org....aku ni pompuan....pompuan besenyer sensitif...aku insyaallah bleh terima klu ko ckp elok2...walo aku x pki pong legging megging ni sume....dr blog ko tu ko bhsekn diri ko KAMI...mean ramai2 la kn...dan yg aku pasti BUKAN AKU SOWANG JEK YG KO NASIHATKN CAMGITU KAN....



main langgar jek ko yek...cube ko dtg umh org ko men terjah jek msk umh org tu x bg salam...org tu terkejut x???? ke org tu selambe jek terime ko dtg umh die ngah hati yg terbuka....



papepong aku ucap timekasih la kt ko fikiranterbuka sbb mengingtkan aku n org len...cume aku nk tegur cara ko tu cam x kena la...klu adk bradik ko ke ko nk tgur camgitu xpela gak...ko x pk ke org yg ko tgur tu baya mak2 ko ke...nenek2 ko ke...msti diaorg terase tau...at least sblm ko nk bg nasihat tu ko mntk maap la dl ke ape...heh....ke ko ni nk crik publisiti murahan...opsssss....



haishhh ilang mood aku pg isnin ni tau...heh....

10 comments:

  1. ko settingkan sapa2 yg komen tu direct terus msuk ke emel,so ko bleh baca komen tu awal2, atau settingkan privacy la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kena buat pasni...heh...sblm ni aku buat pastu pastu aku offkn...skang dh lupe cane nk buat....hahahhaha...ok xpe...ade ms nih....pdms aku pong x leh bukak lg...aku godek2 skang...heh

      Delete
  2. tu maksud c polan FIKIRANTERBUKA tu mmg terkatup pemikiran dia la kot.....cian kn.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui3 adoi ntahla x tau nk ckp pe...gelak jekla...kui3

      Delete
  3. kikiki....mcm2 hal laa dunia nie......alah kite ni pun bukan takleh terima teguran org...tapi tegur laa care berhemah.....jgn le main serang hendap mcm tu....Nabi Muhammad dulu pun menegur kesalahan org dgn care berlapik...bukan main serang jek......

    cool okey.....senyum sokmo!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihihihihi skang dh cool dh...pg td jek cam what the dot dot dot...eh heeeee...cam poyo pong ade gek derang tu...so pasni jgn mrh la klu org sound2 derang men terjah2 gak sbb derang pong buat camtu kn...heee hihihihi

      chill chill...heeeee

      Delete
  4. salam kenal..

    karut betul lah mamat/minah tu punya dakwah.. pelik kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam knal...maceh sudi berknalan...hee

      ermm tu la...mls nk pk...wat skt otak jek...heee

      Delete
  5. weh apesal ko dah lame tak update blog wey.....kene dakwah takkan tak mo update blog dah wey hahaahahaha (saje kasi bakar line kooo) heheheeh

    update la wey, aku rindu kat mayah...kat ko tak....hahahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha..lame ke...eh yela last update isin lps ek..kui3...

      xdek idea la nk nulis...nntila klu rajin aku update...aku tepek kt sini gambo mayah banyok2 ek...hah pueh ati??? kui3

      Delete

maceh sbb sudi komen yek...heee