Tuesday, June 26, 2012

sape punyer kerjaan nih?

tadi ngah boring2 lps makan...sajela tngk gambo kt henset...tetibe...eh ngape bnyk sngt gambo bukan2 nih....hah cuak cuak...
bkn gambo bukan2 yg dot dot dot tu yek...ni gambo yg ermmm ntahla...
korang tngk sndri la...huuuuuuuuuu

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 teka ni sape???? * mayah *

 ni plak sape???? * nazhan *

 yg ni plak???? * ajib *

 yg ni???? terdampar keletihan...eh

lastly....

seram x korang tngk gambo yg dlm tv tu...hiiiiihihihihihihihihih *sore mengilai*

heh sakettt ati (stail ropi ckp dlm super spontan).....ni msti kje ank2 aku ni....nk slhkn mayah xleh sbb die lom pndai lg...so msti kje abg2 die nih...heh...ptutla mlm td aku suh tido derang x nk...siap gelak berguling2 mlm td...aku nmpk la derang ngah pegang henset aku mlm td...tp aku ingtkn derang tngk gambo ke...video ke dlm henset aku....pastu ade gak cite upin ipin lam henset aku kn...tu yg aku biar jek...skalikkkk....

hambikk kau...mane derang reti nk tuko2 setting mode camera dlm henset aku ntah...eh ai tell yu *menyampah* selame ni aku x penah pong tuko mode henset aku klu nk amik gambo...x reti...nk godek2 pong aku mls...bile tngk bdk2 ni tuko setting die br aku tau oooo rupenyer bnyk mode dlm camera henset aku ek...kesiannn aku kans....ank2 lg terer godek2 henset aku...heh

tp aku seram la tngk gambo2 nih...sbb tiap2 wiken aku msti tngk cite kekasihku seru tu....aku tau tu cite ulangan...tp yg dl aku x penah tngk...sbb tu yg ulangan ni aku beria tnggu cite die...n bile tngk gambo2 camgini aku terbayangkn si waris tu...eiiiiiii seriauuu....

xpe xpe...balik ni aku nk buat CSI...siape dalang d sebalik semua ini...aritu dh abes kredit aku derang ni men call2 ntah sape2 dr list contact aku....saketttt ati (skali lg cam stail ropi...hikss)

*menggelatat aku kjap td tetibe nk tuko design terdelete iklan nuffnang kt sidebar...tahpapela...hee*

4 comments:

  1. aahahahaahha....tgk! anak ko lagi advance tau....dieoerg lagi celik IT nie...abis suke option kat phone tu die godek2 hahaahahaha...gelabah tgk entiti bukan2 tu heeheheheh......

    same laa mcm anak aku.....pantang tau! pantang lepaa...semue die usik..sebab tu aku ugut, usik phone aku siap! sejak tu takde dah...hangin aku kalo tgk dlm list call tu ade tercall ntah sape2....sabo jek laaaaa......

    aku ni pun tak berani tukar layout sendiri ko...abis sume ilang...tu pasal aku upah jek whittey mommy tuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dh berbakul2 warning kata jgn main henset mama tp die x main time tu jela...pas 5men die main blk...uhuhuhuhuhuhu...

      upah ek...heee nnti2 la...hekhek

      Delete
  2. salam..
    bdk2 skrg.. mmg xleh nk kta apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam
      heeeeeeeeeeeeeeeeeee 2 la psl

      Delete

maceh sbb sudi komen yek...heee