Tuesday, June 19, 2012

menanges aku petang ni

huhuhuhuhu menanges aku petang ni

ngah kusyuk wat keje tetibe designer aku sengeh2 datang bgtau

keja yg aku buat 2 mnggu lps kena buat balik sebab die x perasan ade 84 drawing yg kena buat....die ingtkn 42 drawing jek..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kau tahu x susah nk update keja ni....2 mnggu aku ngadap bnda ni tahu....dan sekarang kau kata kena buat blk dr awal????? dh la nak update kne tnggu kdng smpi 5 minit tuk update sikittttttttt jek tau..smpai tertido2 aku dibuatnyer



blum update 1 drawing lagi...1 drawing kadang 1 hari nk update....aku dh buat berbelas2 drawing ni tau......dan sekarang kau suruh update dr mule balik???? huh...pitam aku tau...dh la patutnyer keja aku ni hantar mnggu lepas....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sape yang nk menjawab??? akuuuuuu jugak yg kena menjawab ngan bos klu die tnya knape aku lambat hantar keja ni tahu???



sudah!!!



aku x dek mood nk buat keja...aku nak balik...baik aku jmpe kesayangan hatiku kt umh tu...mungkin boleh menyejukkn hatiku yg tengah panas ni...lg pong klu aku buat keja ni xdek maknenyer pong kan...sbb aku kena tunggu kau update keja kau br aku bleh buat kje aku dr MULA balik......



patut la org lelaki kt sini x suke buat keja yg aku buat ni....sebab klu jadik gini bleh meroyannnnnnnnn....huk3...

8 comments:

  1. sabar... sabar...
    keja dgn drawing mmg menuntut kesabaran...
    buat la takat mana yang mampu... take note tarikh bila bos suruh tukar tu... then nanti bila kena submit dgn big boss kalau tak siap beritahu je la bila nko buat bila dapat semua...
    sabar banyak-banyak ye...

    *aku pun keja ngan drawing juga... lagi haru staff semua 'org tua'... mmg bole gile klu tak sabar... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeee...maceh kak...kesan dr stress kje ni esoknyer terus ai cuti kak...hikhikhik...sabooo jela dpt pekerja cam aku nih...heee

      btol kak...kdng2 aku lynkn jek pangai derang ni...kdng2 dtg hormon x btol aku mmg meroyan le jugak...uhuhuhuhuhu

      Delete
  2. 84 dwgs nokkk?? pitam mak dgr...mak betulkan komen client sikit je semlm dh rasa nk mrh mcm apa...sikit je pon... mak skg kan tgh hormon...ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpela ko leh dmaapkn sbb hormon kn...hikss...aku ni hormon amendenyer plak...hikhik....

      dhla aku ni bknnyer penyabo sngt orgnyer...hu3

      Delete
  3. alahai...sian ko beb...walaupun aku tak berape paham mcm mane keje ko tu...tapi tang ayat ko kene buat balik tu aku pun leh join meroyan tu...

    sabar yeak beb...kalo aku ade kat sane, leh aku tolong.....ni aku kat sini, so aku tolong tgk n bace jek la citer ko yeak heeheheh...

    cool yeak laling....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahha...yela maceh la yek sudi bce n memahami kemeroyanan aku nih...hahahhaha...nsb bek ade blog...leh merempan dlm blog...klu tidokkkk mmg stress aku tau...stress...hahhahahhahah...gile...

      Delete
  4. halah nok....ko ttp mata je wt benda tu..ko kn expert kn.......kan.....kan....ok cayok3.......
    ~tompok puteh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhuhh...ni dh terlebih xpert la nih smpi jadik meroyan bile kne buat blk...uhuhuh mencik tau mencikkkkk....hekhek...

      Delete

maceh sbb sudi komen yek...heee