Thursday, May 24, 2012

LACTATION ROOM opis ku...opis kau hade??? hekhek

assalamualaikum sume...salam soree...petang2 ni rs nk update plak...sbb nyer ni aku br blk dr teman kwn aku mengutip hasil tenusu (pump susu) kt blk lactation....blk ni br siap...sblm ni masing2 mengutip hasil kt surau...tp sbb ade aduan kata menggangu jemaah ngan bunyi2an dr projek mngutip hasil tu maka pihak pengurusan bg la 1 blk tuk kaum ibu2 mengutip hasil mereka...hikss....jom tngk bilik tu..




tekan lif dl...button lif ni kt blah luar yek...blah dlm xdek button...so klu ko x tekan level brape ko nk g bile ko msk lif tu pintu lif tu tertutup tp ko ttp la kt situ x naik x trn yek...mati keras la kau dlm tu...heee

kesian tngk org yg 1st time dtg opis aku...msti menggagau2 crik buttton nk tekan no....termasuk la aku dl...sesat2 nk g opis ni...uhuhuhuhuhuhuhu




tingggg!!!! ok anak2 kite dh smpi ke destinasi kt...iaitu d lactation room...jgn bising yek sbb kt dalam ade org ngah buat projek mngutip hasil tenusu...heeeee

sebenonyer ni 1st time aku nk msk bilik ni...saje nk melawat...x pnah pegi sblm ni....bilik ni kt level 15...department aku kt level 13...so xdekla aku saje2 nk naik atas sbb nk g ke lactation room ni eh...ni pong td sbb aku nk kena amik file2 nk simpan drawing...file tu sume derang smpn kt level 15 tu yg bleh singgah ke bilik ni tuuu...heeeeee




syshhhh...diam2 jgn kaco...tu ade org ngah ngutip hasil tenusu tu...hikss

ok blk die luas la gak...ade 4 kusi n 2 meja...plug plak ade 6....kire ok la kn...kt sini bkn rmai sngt pong yg ghajin nk ngutip hasil tenusu..tu pong ade yg pki manual...so save letrik...heeeee




ade singki...kabinet tuk smpn peralatan mngutip hasil tenusu....tong sampah of course la kn...skali ngan tisu tuk lap ape2 jela yek...heee




pun ade peti es jugak tuk d jadikan tmpt mnyimpan hasil tenusu sblm d bawa pulang utk d berikan kpd ank kesayangannn...hikss...ade gak air panas tuk kaum2 ibu nk buat basuh perkakas2 yg dh d gunakn...kire complete la sume ade dlm blk ni...bagusssssss

heeeeee




kaki spe ni??? kaki mcm dh kurus....tp badan??? hurmpppppp....

yela2..ngah usaha la nih...huh



oh ye tuk pngetahuan sume aku pong mngutip hasil gak tp aku de port sndri...bayekkkk punyer...so aku mmg x pnh la mngutip hasil tenusu kt blk yg opis bg ni...nk tau ktne port aku tu???



jeng



jeng



jeng



jeng lg...



jeng lg lg...



jeng lg dan lg dan lg...



hekhek...lempang kang nakkk.....heh




yeaaaaa aku mngutip hasil d tmpt sdnri saje...bwh meja cubicle aku...rmai yg tnya bleh ke??? x segan ke??? x kantoi ke?? x bunyik pape ke??? org x nmpk ke??? wahhh bnyknyer soklan...heee



org nmpk ke x pndai2 la nk cover...bunyik kuat ke x tu bleh adjust...time mngutip hasil aku on kn la radio...bg volume kuat sket...kt sni x kesah nk dngo radio kuat2 pong...stakat ni alhamdulillah x pnah kantoi lg...walo aku d kelilingi ngan staf lelaki yek....lg 1 bile mngutip hasil d tmpt sndri ni kan smbil mngutip smbil bleh buat kje tau...haa efisen x...ceh phuii bnyk ko nyer efisen...hekhek...kdng2 tu smpi botol dh pnuh pong x perasan...punyerla ralit buat kje kn...ke bace blog?? hekhek...



tp skang ank aku pong dh nk masuk setahun 7 bln...hurmmpp member2 seangkatan dh stop mngutip hasil kt opis dah....tp aku insyaallah selagi ade lg...slagi tu la akan ku kutip smpi ke titisan yg terakhir...cewahhh...amin insyaallah klu rezki ank aku ade lg kn...sblm ni ank 1st n 2nd x merasa pong...so curahkn kt ank 3rd la....rezki die...heeeee



ok dah tu jek....esok dh jumaat....halfday...yippiiiiiii.....korang ado??? hekhek adooo malam...

2 comments:

  1. wahhh...canggih la comp ko...terkesima aku...
    ko pkai breast pump brand apa? citer sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui3 canggih sngt smpi kdng nyusahkn org...bertaun nk tnggu lif sbb die open ikot turutan no yg d punch...huh....

      aku pki spectra.....heeeeeeee

      Delete

maceh sbb sudi komen yek...heee