Monday, May 21, 2012

gaya tidur asal boleh....

assalamualaikum sume...salam hari isnin yg cerah n cool...kt KL coce cerah kt tmpt korang ai x tau la yek...heee...

ade yg monday blues ke??? not good not good...hari isnin kt kne semangat yee sbb permulaan mnggu bekerja kn....motivate diri sndri gak ni...heee



okeh meh nk story mory sket....ni gambo yg smpt aku snap smlm....OTW nk g umh akak ipo aku....kemain riuh bdk2 ni main lari2 dlm kete ke dpn ke blakang...sile bayangkn camne derang main dlm kete tu yek....gelak2 terkekek2 tah hape yg derang gelakkn ntah...masa tu plak jln jem sket...aku mls nk layan bebudak ni...layan mata lg besh...sementelah mlm sblm tu si kecik tu buat pangai...bleh x die ngigau gelak2 ketawa2...siap berckp2 lg dlm tido...mane x aku kejap2 terkujat bngn ...gile pepagi bute dinihari dngo sore bdk kcik gelak2...seriau mak nokk...tu sbb aku ngntuk x ckp tdo (alasan padahal mmg salu ko msk kete kene ekon mata pong layu kan...heh)

heeeeeeeeeee



okeh smbg....tngah aku sdap layan mata aku terbngn la sbb aku rs pehal sunyi sepi plak ni...td bukan main bising riuh lg bdk2 ni main2...aku bukak la mata...nmpk tnggl abg ipo aku jek sengsowang lyn drive dlm jem2 tu...ciann die...aku toleh kanan...toleh blakang...toleh dpn...laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa patutla senyap...sume ketiduran rupenyer...coce kt luar panas...dlm kete plak ekon sejukkkkk...mmg sdap la layan mata kan...aku ingt aku sowang jek yg nak layan mata...hikhik..pastu aku tergelak sndri tngk bdk2 ni tido...mcm2 gaya...asal bolehhh jek...heeeeeee



meh kite saksikan....

*

*

*

*

*

*

*

*

gaya pertama




gaya paling selesa...si faiq ngan bantal nyer...ngan terbaring lak lg...dlm kete yg rmai penumpang ni kire gaya paling selesa la kn nk tdo...heeeeee




gaya kedua selesa...si nazhan walo bkn dlm keadaan berbaring tp d support ngan bantal2...kire selesa la kn...nk lg selsa tdo kt umh la...heeeeeeee




gaya tido degil x nak baring...hahhahahahhaa...ajib ni klu dh ngntk die mmg ko paksela camne pong suh die baring mmg die x nak...die rela tdo camgitu klu dlm kete...ni mmg dh terlentuk abes la ni...bile aku alihkn tngn die nk baringkn die...terus tegak kpala die kunun2 cam die x tdo la....huh lantok la situ....klu aku pakse2 kang ngamok plak...huuuuuu




mase ni kpala die dh teroleng2 ke kiri ke kanan...heeeee klako...punyer la nk tnjk yg die x ngntk padahal mata dh terbukak terkatup ngntk tahap gaban tu...




heeeeeeeee ni paling klako...bleh plak si fatin ni tdo sambil tersangkut kpala kt seat tu...ni pong aku dh suh baring die x mo...rela tdo d celah2 kpala seat tu....heeeeee




last skali...gambo si kcik mayah hani...tp x dpt nk amik dpn2 sbb apak die pong tido...x kn nk suh abg ipo aku snapkn plak kn...die dh la bengang kne drive sengsorang sbb yg len kemain lyn mato kn...hekhek...mau dia turunkn aku kt tepi highway kang.....hekhek

tu mayah hani time nk tdo lena mmg crik apaknyer...crik tilam empuk katanyer kan...hekhek...mmg lena smpi la ke destinasi....x yah minum susu pong xpe...asalkn dpt landing kt tilam empuk apaknyer...hiksss



tu la klu 1 kete tu penuh ngan budak2 kn...main jela derang tau...dh pnat msing2 pengsan la pelagi....bangun tdo pastu lapo...samela mcm aku...eh heeeeeeeeeeeee

aku takkk la...kne cover mkn...kata nk diet...phuiii...heeeeeeeeeeeeeee



dah2 tu jek nk apdate....smbg buat kje....jom.....

0 comments:

Post a Comment

maceh sbb sudi komen yek...heee