Thursday, March 15, 2012

bosanyerrrrrr sayeee.........

hai uollss....(skang trademark ek pepagi ckp cenggini tuk say hai) heee


assalamualaikum...slm penuh ukhwah dr ku untuk mu...cewah.....


sihat ke sume??? lame x apdate blog ek....ntahla mood kedaung ong ong la....dhla xdek mood....emosi terganggu...xdek idea...bosan...ah memacam le yg aku rs skang ni....rasanyer mnggu ni aku goyang kaki mkn kuaci jek kt opis...xdek koje nokkk...tu yg aku bosan tu....hari2 pepagi lps buat air neslo pns...bekpes smbil lyn bce blog2 org...pastu email kwn2...kaco2 dorang...pastu kol2 en.somi...kaco die kje plak...pastu kne mrh sbb kaco die ngah kje...pastu bosan...mkn kuaci smbil berangan....pastu kdng terlelap kt kusi empuk ni....pastu lunch.....pastu naik lunch borak2 gossip2 jap ngan bdk dept. sebelah yg xdek koje gak....(klu derang de kje mmg x lyn aku punyer la)...pastu smbg rutin bce blog2 org smbil hirup neskepi pns lak...pastu ngunyah2 kepek....ouhh mmg mkin gemok la klu cenggini....pastu smbg berangan2 mat jenin...pastu tngk jam...eh eh ehh...masa dh time la ...balikkkkkkkkkkkkkkkkkkk


esok ulanggg blk rutin ni....tula kje aku mnggu ni..




bkn aku x tnya bos aku....tnya....siap beremail bagai....contoh email aku yek "bos...xdek kje ke nk bg sye??? meja sye clear dh ni...huuuuuu" ha gitu...eh aku x tipu la...mmg aku email kt bos aku cenggitu...dl2 mmg formal la aku email tnya psl kje...skang ni aku email pki bahase santai jek...mmg kne gelak la ngan member2 klu derang tau...pastu bos aku plak bkn jenis reply2 mail ni...die terus dtg kt aku smbil nk cucuk pen kt mata aku....hahahahhaha...aku sengehhhh jek smbil ckp "eh btol la ape sye email tu...dh mmg sye xdek kje...kire jujur la tu sye tnya....xdek la sye nk blakon cam bz padahal xdek kje kn" pastu die pong ckp "xpela ko rilek jek dl...tido ke...mkn kuaci lg ke...skang tngah tnggu designer tu modelling dl...pastu nnti br die pass kt ko suh buat part ko plak" aku pong "hokkeyyyy"...heee bkn slalu dpt rilek2 camgini tau...salu kje aku rushing (yela tuuu) so meh kt manfaatkn ms yg tlh d berikn ni yek...jgn sesiakn.....heeeeee




tp huuuu bengang gek kdng....org lalu lalang sblh-dpn-blakang-tepi....suuuume stop kt particent aku smbil tegur "haiiii senang ati nmpk..xdek kje ke......clearnyer meja...jarang nmpk meja die clear camgini".....pe aku buat???? aku buat2 mnguappp smbil ckp huarghhhhh smbil tutup2 molot cam bosan la tngk moke die...pastu die blah la...heeeeeeee hihihihi...ermmm...apela aku melalut kelaut nih...




k la geng...layan jekla gambo bdk ngengade ni....ms ni kt umh akak aku....die nmpk kot ank akak aku main ipad tu...aku sndri x tau cane nk onkn...maklomla org xdek ipad kn...tp si kcik ni bleh tekan punat on kt ipad tu pastu kluo la gambo....pastu die bleh slide2 kn jari die pastu touch2 ipad tu tuk tngk gambo next2 nyer...hamboiiiiiiiiiiiii mne blajo nih.....aku dl kekecik die nih xtau pape pong....tau nangis nk susu pastu tngk katun jek...ahahahahah...bdk2 jaman skang ni...hermmmm sabooo jekla


beria mentouch2...serabai kn rmbut die...ha ah mama die mmg mls nk sikatkn rmbut die....eh bkn bkn bkn...jgn slhkn mama die...slhkn bdk ni yg x reti duk diam n x shuke rmbut die d ikat or ade bnde kt kpala die...dl kekecik elok jek bile aku ikatkn toncet rmbut die...skang ni dh pndai cabut sndri ikat getah tu...huh lantok le situ...
hamboi kemain snang ati smbil tngk gambo smbil baring2 yek....sbenonyer ipad tu nk open kn kne ade password kn....so bile x tekan password otomatik la gambo tu ilang n jadik gelap la ipad tu....bile ilang gambo tu pe lagi...melalak2 berguling2 la die....aku biar jekla...lgpong aku bkn tau password ipad tu...dh tentu bkn aku pnyer kn...tp bdk kcik ni pndai...die g tekan punat on tu...so gambo tu ade la blk...pastu bile kt x mskkn password die ilang la blk....bdk ni pong melalak2 le lg...gitu le seharian kt umh akak aku ritu...hahahahhah msti akak aku bengang ngan jiran2 die sbb sore bdk kecik ni kemain kuat klu nanges...bingit okeh klu dngo...

huuuu sekiannnn...slmt bekerja korang...aku nk smbg mkn kuaci....heee

4 comments:

  1. keh keh keh ...pandai anak dare ko main ipad yeak...jgn die meraung mntak sebijik sudah haahhahaah....budak2 mmg laaa advance gile...kite dulu takut2 nak pegang komputer ke ape, budakskrang ni pandai n bijak..sekejap jek dah pandai gune.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm tu la psl...brani die mntk ipad ngan aku...mmg aku kompangkn jek kt tinge die nnti...hahahhahahah....heee

      Delete
  2. hamvoiiiii ko kemain lagik very d free kn....huh ko tgk aku ni bz manjang tau...bkk mail..bca mail..bls mail....bz hokeh...hah mayah bdk idong tecik tu dh upgrade ekk menan iPad plk....bgos2 kng leh ajo mama tu....
    ~tompok puteh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamvoiiii kemain bz cik tompok puteh kt yek.....suuume berkaitan ngan mail ek...baguihhh baguuiihh leh improve skil menaip ape kn...hekhek....ermm nk ajo mama die kne la ade ipad sebijik...ntoh bile la nk dpt....hekhek

      Delete

maceh sbb sudi komen yek...heee