Wednesday, November 16, 2011

tournament bowling dept aku....heeee

as-salam sume...pekabo rini?...sehat ke...heeee hihihi...arini nk cite psl tonemen boling dept aku...kompeni aku ni besooo sngt...so klu nk buat event or tonemen2 mmg kne buat by dept......haritu pnyer annual dinner pong rsnyer dh alamak ramainyer org...tu x sume yg join tu...klu sume join ntah camne la ramainyer...akunyer dept jek dh de 150++ staff...blom termsk dept2 len lg...so klu nk buat family day ke...tonemen2 pape ke propose jela kt management nnti derang bg bajet n ko handle la sndri...gituwww...


yg tonemen boling dept aku ni head dept aku yg beria2 nk buat sbbnyer die ckp rmai btol staff skang ni smpi die dh x knal mne staff br mne staff lame...bayangknla kompeni aku ni de 3 building opis yg ddk area2 dedekat jek...mane bos aku nk knl...head of dept. (HOD) pong x knal staff ini kn plak CEO kompeni aku kn...hikss...so HOD aku pong suh la seksiteri aku buat tonemen boling ni...d smping die bleh knal2 new staff leh gak eratkn silaturrahim antara staff...katanyer kans...hikss


memule aku x nk join tonemen ni sbb dh bertaun x main boling tp seksiteri siap kol sowang2 pakse suh join gak sbb klu x kang HOD aku ngamok...so tnpa ade trening ke ape...cabut undi tuk group pong org wakilkn aku pong join jela...heeeeeee...aku dpt group yg aku mmg x knal sbb aku duk building lain...group aku tu sume duk building lelain....so ms jmpe sengehhhh jela memanjang...heeeeeeee ni HOD aku.....mr. Grant....hai mr. Grant...nice 2 meet u...hekhek...aku smpt 1 building ngan die sebulan jek...die ni org france...ms intebiu ngan die aku bnyk sengehhhh jek sbb loghat die len mcm sket...nsb bek time aku jwb tu die paham...ahahhahahah ingtkn x dpt la kn...skalik rejeki bb kot kn...alhamdulillah dpt gak kje kt kompeni yg besoo nih...heeeee..skang ni aku duk kt building len so mmg x jmpe la ngan die....building aku ni ade lead aku jek bos beso kecik xdek so bleh la buat sesuka hati sket...eh heeeeeeeeni plak seksiteri HOD aku...miss Logeswary....heee baik bdknyer(eh bdk ke?)....hepi go lucky jek...hekhek ni plak team aku...nme team green hornet sbb tu kne pki bj kaler ijau...yg kurus tu si arif...n yg pki spek tu abg mukazul...kt sini br kami berkenalan walo 1 dept...sadis kn...heeeee...ptt 1 team ade 4 org...yg sowang nme vinod bleh lmbt dtg ek...dh kne tolak 30points x psl2...huh saboo jela.... memasing kunun2 ngah fokus main nih....yok oo jek moke memasing kn...heee..ms nih aku nebes sbb team yg join ade 24team...pompuan plak ade x smpi 6 org jek yg join...so ade team yg ade pompuan n ade yg xdek...bayangkn la sblh2 aku sume team lelaki...bile aku nk baling bola sume duk pakat sorak2 kt blakang...mne aku x ilang fokus... ceh alasan dh mmg ko x terer main kn...hikss...kompeni aku ni mcm2 org ade...ade dr india..philipine...mat saleh...tp aku tngk yg dr philipine mmg terer la...heeee org sebok main aku sebok mkn...lapo la...lgpong nk ilangkn nebes kne la mkn dl kn...lg plak lane aku tu asik buat hal jek...pin tersekat la...blom baling bola dh jth2 pinnyer la...spoil mood btol...alasan lagik...heeeeee ini izza...satu2nyer budak dr building yg HOD aku ddk yg aku knl...hahahhah org ckp aku bergambo ganas tol siap nk tembak2 org...eh yeke...x pasan ah...heeee pisss ni sblm games berlangsung...bergambo dl ngan piala kemenangan...ehehehheh sbb dh tau dh msti x menang pnyer kn...so meh kt merasa dl...ahahhahah poyo x...aku ingt aku sowang jek yg poyo amik gambo ngan piala kemenangan ni...ghamai ghupenyer yg popo poyos cam aku...hikhik ni gambo lps games....aku bersme piala yg aku dpt...saguhati jek pong...jadila kan...yg pntg de gak bentuk pin bowling tu...hikhik...ahahahahhahah klako...eh tp kn klu ikot point sume yg main tu no 1st tu pompuan tau...n aku pong x sngke dlm team aku markah aku plg tinggi...ahahahahahh motipnyer?? lalalalala...bergambo kenangan smntara tnggu kputusan games...ni moke2 yg kire x malu la...hikhik...yg pemalu sume nk nyorok2 x mo amik gambo...heeeeee
hamboi sukenyer mereka....aku pong terselit jugak...hiksss ni sblm blk...x sume yg join bergambo ni sbb x muat...hahahhahahahhahah...tngk2 rmai kn...heeeeeeeee


ktorg main ni kt ampang superbowl ampang point...sume kos main ni HOD blanje dr games smpi la hadiah2...maceh bosss taun dpn blanje lg ek...mne tau sye bleh jadik juara...ahahhahah verangan...pasni de tonemen badminton plak...nk msk ke x ek...ehihihihi


ok dah tu jek...babai...heeee

8 comments:

  1. tang amik gambar ngan piala sbb tau tak menang tu aku suke hahaahaah...yg penting ko dpt rasmikan dulu kan haahahahaha.....

    sonok kan aktiviti camni...same la ngan opis aku, dah jadi acara wajib tiap2 tahun dah tonemen boling nie....aku masuk gak....rebut nak tempat juara longkang wakakaakakaak

    ReplyDelete
  2. xpelah kak..saguhati pun jadilah..janji ade juga dpt kan kak..yg penting janji enjoy

    ReplyDelete
  3. percaya atau tak..lelaki lebihmudah berosial berbanding wanita..mek sendiri selesa kawan dengan lelaki..sempoi jerk.kalau dgn pompuan otomatik malu2..hahaha..terbalik sudah

    ReplyDelete
  4. @lieyalatif

    hak aa laa ko ckp aku dh rasmikn tu br aku pasan..hrp2 org yg menang tu x kecik atila ek...hikss
    ko x menahan ek nk rebut juara longkang...xpe klu tetiap taun main n bnyk trening leh gak jadik juara bebtol tu...heeeeeee amin

    ReplyDelete
  5. @intan_blur

    aku main ni sbb seksiteri bos aku ckp kalah mnang dpt hadiah...pastu free lak lg...so main jela kn...heeeeeee

    ReplyDelete
  6. @Queen

    yela laki kn open sket...aku kt sini pong d kelilingi oleh lelaki...jenis main ckp lps jek..xdek smpn2 dlm ati dpn ckp len blakang ckp len kanss,,heeeee

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee