Tuesday, September 27, 2011

annual dinner opis baruku....heeeeee

as-salam u ollss....smlm ank ai inteprem ek...heee ni nk cite psl annual dinner opis aku...aku br join kompeni ni dkat 6 bln la...br lg...tp dh mcm otai dh aku rs...hamboi3...otai ek...eh ade la sbbnyer aku ckp camtu...sbbnyer rmai org dr kompeni lme aku pong berhijrah ke kompeni aku yg skang ni...plak tu buat projek sme2....dh tau kpala msing2 camne...tu sbb rs cam dh otai2 jek kje sini...bile org tnya aku ckp br 6 bln kje sini rmai x caye sbb cr aku tu cam dh lme bertaun2 kje sini...hikhik...sabooo jela kn...heee

okeh smbg...annual dinner aku ni berlangsung pd 24september...sabtu lps...kt One World Hotel dmnsara...buat mlm sabtu...mmg jem yg hamat la kt dmnsara tu kn...dh kuo kol 5.30 pong smpi kol 7 gak....aku dr umh akak aku kt setiawangsa...die sudi jg ank2 aku sbb tu aku bleh g...klu x mmg x g gakla...spe nk jg ank2 aku kn...heeee

invitation card...bukti aku d jmpt...hahahhah poyos tol la kn...
doorgift yg aku dpt...tea set ngan mask....pttnyer sblm msk ballroom kne pki mask ni tp aku msk lalu pintu len so selamat x yah pki...en.somiku mmg x hingin la die nk pki mask2 nih...eheh

artis2 jemputan......eheh heh heh....


melaram abes bdk2 nih....

hah ni lg la...kelassssssssss ko maria...hekhek..tema mlm tu masquerade...kne pki cenggini or evening gown....

okeh ms tuk artis menghiburkn para tetamu jemputan...heee jemputan la sngt kn...




klako weh ms awie kluo rmai2 jerit usinnnnnnn usinnnn...spe yg tngk cite antu k.limah tau la kn...spe yg x tngk mmg t'cengang2 la npe org pnggl awie ni usinn...hikhik....mmg lawok la awie ni....ktorg mlm tu gelak2 jek dngo dienyer lawok walaupong die kne nyanyi mlm tu n bkn dtg sbgai pelawok....ktorg mmg enjoy the show...siap nyanyi sme2 cam konsert gitu kn...lagu2 plak lagu2 yg fofular ms zaman aku skolah dl2 kn..wahh gitu...layanzzzzzzzz


pastu ank ND LALA ni plak nyanyi...ok not bad....sdap gek sore die...die bnyk nyanyi lagu omputih....aku ingt die nk nyanyi lg 'beribu sesalan' ke kn...nan hadooo...heeee..teka mne 1 si shiela amzah...hekhek

hee bleh x ckp x knal minah ni...tp die main violin (eh btol ke violin menatang tu ek....ke biola...heee em soriiiii) mmg sdap la...klu tngk kt invitation card tu nme die joanne yeoh....btol la kot...ngah main2 bndealah tu pong die leh trn stage amik gambo ngan para jemputan...kelazzzzzzz...heeeee

noryn aziz...ekceli die artis pertama kluo...pd aku die x berape fofular tp bile die nyanyi...perghh sume cengang2 tngk...powernyer soreeeeee...kelasssssss ko maria....eh heeeeee

yg d tnggu2 akhirnyer muncul....eh spe yg tnggu die nih...(x nk ngaku padahal en.somi dh ajak blk 18x tp ttp ckp nk tngk nuar zin dl...heeee)

yeaa tepok2...abg nuar dh kluooooo.....ms ni dh kol 11.30 mlm kot...rmai yg tnggu tu aku tngk yg fomfuan2 jek...yg lelaki rmai dh blah dh....rsnyer rmai yg tau org laki x ske ngan si nuar zin ni kn...jeles ke ape x tau la...ahhahahahhah tp mlm tu mmg terserlah la rmai tol yg admire kt die nih...smpi die x leh nk nyanyi org duk tarik2 die nk mik gambo...die pong steady jek lyn...aku dtg lmbt so ddk blakangggggg jauh ngan stage so bleh tngk bang nuar dr screen besooo dpn aku jela...hukhuk...eh heeeee



hai mnela pompuan2 x cair ek...dh la encem...sore plak...adoiiilaaa....1 table aku tu pompuan2 sume x heran ngan bang nuar ni...derang lbh ske awie....so aku pong lex2 jela...hahahahhaha.....table2 len aku tngk yg lelaki jek tnggl...yg pompuan sume dh ke dpn stage dh...heeeee

bang nuar lg...motip aku tepek gambo die bnyk2 lam blog aku??? heeeee ntah

moke snyummmmmm je ek dpt gambo ngan bang nuar...heee


haaa berebut nk mik gambo.....bang nuar steady jek...menten jek nyanyi...heeee

ni bang nuar pnggl 10 ladies naik stage nyanyi ngan die...berebut okeh yg nk naik...heeee pastu derang x nk turun...nk nyanyi2 lg smpi lagu abes....hekhek...tiap sowang artis kne nyanyi 5 lagu klu x silap...bang nuar nyanyi lagu2 fofular die la kn....mmg superb la...lg2 lagu 'keabadian cinta' ngan 'lelaki ini'...heeeeeee...aku ske lagu2 die jek tp xdek la fanatik sngt ngan orgnyer....ade la hadnyer kn...lgpong kn dh kawin...kne la jg batas2 ye tak...


ok la dh puas la kn tngk gambo abg nuar...gambo2 ni d snap oleh member opis aku....kemra die godang...clear mmg la lawo gambo2nyer kn...ni pong aku dh reducekn size die klu x mmg lemb la nk open...korang jgn la tnya gambo aku ngan artis xdek ke...hee ye mmg xdek 1 pong aku bergambo ngan artis....1st sbb table aku jauh ngan stage...2nd sbb aku x bwk kemra...3rd sbb batt enpon aku kong...x leh nk mik gambooo...huwaaaaaaaaaaaaaaaa...tp ni jela sekeping gambo tu pong mntk ehsan bdk se table ngan aku amikkn.....korang jgn gelak ek...huuuuuuuuuuu

~

~

~

~

~



tadaaaaaaa...heee pki kemra enpon jek mmg la gambo jadik camni kn...moke putih melepak cam opera cine..ni sbb aku edit ek..kt dlm tu lampu suram2 sngt...pki kemra enpon nmpk gelapnyerrrrr moke aku...heeeeeeeee

dah tu jek nk apdate...muntah la korang tngk gambo bang nuar bnyk2 kn...hikss

18 comments:

  1. wah bestnye...glameeeeerrr sungguh artisnye...mkn hati mak tauuuu....tgk dinner opis aku...tak penah buat pun hahaahaha....asik2 dlm planning jek...jadiknye haraaaaamm...lagi le nak jemput artis2 glemer gitu...jgn harap...gitu lee kalo gomen....sob sob sob

    *nangis guling2 atas lantai*

    ReplyDelete
  2. apasal ko x pkai gaun kembang2..hehe

    ReplyDelete
  3. @en_me

    ahahhahah haku terbyg camne la en.me ckp meriahnyer uools ni dpn2 haku ek...hikhik....

    ReplyDelete
  4. @lieyalatif

    hahahhah cian ko...xpela lieya...'dunia' sume nih...hekhek

    ReplyDelete
  5. @j.u.l.i.e

    gaun kembang???? klu bujang lg aku pki kot...heeee aku amik tema ke 2 la...gown mlm jek...tp mlm x mlm sngt la...hahahahahhaha

    ReplyDelete
  6. amboiiii.....kellllass ko rozie....heheheheheee

    ReplyDelete
  7. @CiKPuaNLawA

    hahahahhahahah....sabo jela k.sue nih....

    ReplyDelete
  8. alala..nk tgk rozi pki gaun seksi...huu...kuciwa...

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya...ramai artis...company mana ni? jeles tau...
    dulu company saya pun buat kat one world ni..food dia so so je kan..huhu..


    salam kenal..terus follow sini...

    ReplyDelete
  10. @wahida

    kompeni ek...klu perasan ade la tulis kt atas tu...heee...mkanan asben ckp pong so so jek...tp aku jenis x memilih asalkn bukan daging kambing n daging lembu suuume aku bleh bedal...heeeeeeee

    ReplyDelete
  11. wahhhoo kelazzzzz dinner korunkk..ramai plak retisnyer...best..!!dah tuh bergaya sakannn ngan tema kemain havoc kann...best besttt dapat jumpe bang nuarr...hahaha

    ReplyDelete
  12. @hakak CNN

    hahahahhaa....sesekali kn pe slhnyer...hekhek

    ReplyDelete
  13. @JelinaJoli

    pasa pe?? pasa mlm??? hekhek....pasa x glemer...heeeeeeee

    ReplyDelete
  14. mana evening gown ngkoooooooooooo ..
    punah harapan nak tengok adeyyyy

    ReplyDelete
  15. @Nieza Ishak

    ahahahhahah tnggu gambo dr official photograper ye kak...hikss

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee