Monday, August 22, 2011

mari pegi mandi laut.....ke pantai puteri kt yek...

assalamualaikum sume....heeeee jauhnyer ai tertnggl ketapi...nie sume dlm draft la....x smpt nk publish...org len sume duk sebok letak gambo mknan buke pose aku leh tepek gambo ni ek xpela yg pntg aku apdate blog...ade ku kesahhhh...hekhek...

ni bln lps nyer cite...2ari sblm pose rsnyer...akak aku ajak g umh akak aku yg kt mlaka sbb nk amik kepek sukun aku ske g umh akak aku kt mlaka nih sbb umh dia dkat ngan laut...kt KL mne nk jmpe laut2 ni kan...longkang busuk bnyk la...hikss....so aku pong memfollowkn diri aku la...en.somi x ekot...koje...aku n ank2 jek...akak aku pong g ngan ank2 jek...en.sominyer duk nun jauh kt dubai mencarik rejeki...hikhik...ni jek gambo aku nk tepek...mls nk reducekn gambo2 yg len...buleh...heee


teka aku ngah buat pe...heee gigih nk jejakkn kaki ank dare tu kt air laut...org tua2 ckp nk amik berkat...x mndi pong xpe...just rs2kn jek...eh buleh ke gitu...ntah...lynkn jek...heeee


ni sebeno eh kunun2 nk amik gambo ber backgroundkn sunset tu la...amik pki enpon jek nih...buleh la ek walo nmpk gelap...ish3 spe la tukang amik gambo nih...heeeee

ni sblm g pantai....lepak king kt buaian dl...time ni aku ngah syiokkk mkn kepek sukun tu...abes sebekas aku jek mkn...sdap gilez...lemak2 masin...
i loikeee....heee


ok dah tu jek nk apdate....esok2 bln dpn aku apdate...
bln dpn???? heeeeeeee

babai...

6 comments:

  1. kalo mia mija dulu, mase bb kite saje cecahkan air ngan pasir kat pantai..kemain melalak tak hingat hahahaahha....ni anak dare ko kemain rileks lagi...tak pun nangis2 heheehh

    ReplyDelete
  2. @lieyalatif

    hahahhah tu pong die lg nk g tmpt yg dlm sket tau tp aku jek yg tkot2...tkot air tu kne sluo aku abes bsh kang..gigih tnggu ombak dtg menghempas pantai br aku cecahkn kaki die...hikhik

    ReplyDelete
  3. kalu da rase konpom ngamok tak mo naik lak..ekekeke..alahai budak tecik...

    ReplyDelete
  4. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    a ah nmpk gaya si kecik ni ske ngan air laut...hekhek

    ReplyDelete
  5. rilex je si kecik tu yer letak kaki kat tanah..gud girl lah dia..tak takut n berani budkanya...

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee