Friday, January 28, 2011

assalamualaikum w.r.t

salam sume......

heeeeeee lamenyer x apdate blog...
kne taip cpt2 nih..
ayat pong cam tunggang langgang
aku nk wat pngumuman nih

1st alhamdulillah aku dh slmt berslin 14hb 11 ritu...
dan akhirnyer aku dpt gegurl....yeyyyyyyyyy

2nd ermm nmpknyer aku terpakse ttp blog ni kot...
dr terbiar jek x berapdate kn....
sbbnyer

1st tenet kt opis dh kne ptg...huuuuu
tp utk aku jela rakyat marhaen....utk eksekutip dpt plak tenet...
xpela kuuuuu sedar diri ini...
2nd koje aku dh banyak gile...aku br msk kje smnggu dh kne ot...
ahad jek x kne ot...cian ank aku kcik2 lg dh kne tnggl...
aku kuo pg2 bute blk mlm...xpela nk buek camno...
dh rezeki aku camni kn...mgkn pasni aku dpt kje yg dkat ngan umh ke kn...
x yah la aku ulang alik pat kje yg jauh ni kn....amin...
doakn la ek...

klu korang suh aku bli berukban ke...wire2 ke...
ermm x yah kot....aku rs tngn aku dh mcm sotong dh kt umh....
mne nk urus umh lg ank2 lg....
org len mgkn bleh la urus sume pastu leh lyn tenet lg...
tp bkn aku la...aku x se power tu kn...tb pong x smpt aku nk tngk...
dlm pantang jek aku leh lyn tb n apal cite2 kt tb...
dh kje ni hampeh la..

eh jd pnjg lak n3 aku...td mcm nk taip fendek2 jek...tp klu fendek bkn n3 mrs.ecam la kn...heeeeeeeeee

ok la kengkawan ku yg kusayangi....
walopong kt knalan kt alam maya jek aku sungguh hargai korang...
snggup msk blog aku bce ape yg aku repekkn slme nih kn...
tngk lah nnti andai de ms n ketika aku on9 leh la aku apdate ek
rindu nk bce cite korang2 gak...msti aku bnyk t'tnggl ketapi kn...
huuuuuu sob sob....nk tisuuu...sedeh nih...

k la aku akhiri blog aku ni ngan gambo ankku yg come cam mama die...
eceh smpt lg puji diri sndri...heeeee

kenalkn ank aku

SUMAYYAH HANI

lena die tdo kn...heeeee
(tngk la cop mohor pong x smpt nk letak)
huuuuuu

k la sblm terlupe aku nk mntk maap la ek kt korang2 sume
zahir & batin.....teruskn berblog...

hidup blogggg...yeyeahhhhhh....
heeeeee

31 comments:

  1. wahh...bersalin rupanya...patut diam jek

    ReplyDelete
  2. fuhhh
    cam lama sangat tak datang sini

    ReplyDelete
  3. padanler senyap sepi jek rupenye bersalin ye uols...cute ur baby...

    ReplyDelete
  4. tahniah..jgn ler tutup blog
    kalau ada masa ..terluang terfree hapdet ler ..

    ReplyDelete
  5. congrats dapat baby gurl..
    patut lar lama sangat tak berupdate..
    yang fenting jangan katup ini blog lah..
    kuikuik

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH !!! dpt girl lagi .. bestnya ...
    ala .. tak best la tak nak beblog dah ..
    sama la aku pun nk minta maaf kt ko kalau selama nie terbuat salah kt ko...

    sob sob sob ...

    ReplyDelete
  7. dah agak dah... cuti bersalin... ala... teruskan la blogging... usaha tangga kejayaan...
    *curi-curi la password ezekutif tu *_*

    ReplyDelete
  8. tahniahhhhhhh ...
    pasni boleh rehat lama2 sket ek ... ;)

    ReplyDelete
  9. hai mrs ecam...Alhamdulillah dah slamat bersalin...yeY! dpt gegirl...rindulah sama kamoooo...teruskan bebrlogging yer..comeinya summaiyah tu..

    ReplyDelete
  10. Tahniah...lama sungguh tak singgah sini..

    ReplyDelete
  11. vahhh nampak garang nih.. leh gegett abang fulakks.. ahaks

    ReplyDelete
  12. @atty's

    hermm ikotkn hati mmg syg kt blog ni kak...tp ermm insyaallah la klu de ms kang sye apdate yek...heee

    ReplyDelete
  13. @sLEEping BEauty

    ms x dek la nk blog...tenet pong dh xdek...ni free sket br bleh reply2 komeng...huuuuu

    ReplyDelete
  14. @ejaMaria

    hahahhah curi pasword ek..ni pong tmpg tmpt joyahspot ni...die mc smnggu...huuuuuuu

    ReplyDelete
  15. @Nieza Ishak

    dh abes pantang dh pong kak...start bizi blk...koje bnyk...huwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. @Softtouch [Hanim]

    hai...aku pong rindu nk msk blog ko n sume blog yg aku salu bce.....rinduuuu rindu serindu rindunyaaa.....hukhuk

    ReplyDelete
  17. @en_me

    biokn die garang...xdek la kne buli ngan abg2 die sok...heeeee

    ReplyDelete
  18. @mzhany

    tengkiu....KIV dr ank 1st lg tu....heeeeeee

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee