Thursday, October 21, 2010

x tau nk letak tajuk ape...huuuuu

salam sume...

aduiii mne perginyer roh berblogging aku haaa...
kemari lah dikauuuuuuu...
huuuuuuu cam seru ape jek....tetibe rs meremang nih...aishh...

btol la...sjak 2 menjak 3 menjak nih rs mlsnyerrrrrrr nk apdate blog...
tngk blog sndri pong x lalu...dh cam nyawa2 itik jek ni ha...
ade x dek pong klu ghajin aku g skodeng blog org...tngk org yg roh blogging die dtg menggile....tiap ari apdate....tbe2 tingat zaman aku ghajin mengapdate dl kn...*ceh mcm dh lme jek ko berblogging kn* uhuk3

sobab musabab aku mengalami pnyakit mls nk apdate ni mgkn sbb aku bizi la skang.....bnyk koje x smpt nk apdate...lg 1 nk apdate kne buat2 ayat...mslhnyer idea aku dh kering...nk susun ayat pong dh x pandai....lg 1 mgkn sbb ai dh sarat nokk...heeeee try cube test tngk kt kelender pregnancy aku kt sblh tu...hah tnggl bpe ari jek lg ank aku nk kuo...insyaallah....x sabo tmbh teruja nih...

kt umh kje2 umh pong aku dh slow nk buat...klu dh baring tu halahaiiii mlsnyer nk bngn...nk bancuh susu ajib ngan nazhan pong klu bleh nk srh dieorg buat sndri....hihihihihi
tp alhamdulillah la en.somi dh leh xcuse dr kluo otosen....nsb bek dpt bos yg memahami....x dpt bayangkn ngan keadaan aku ngah sarat2 ni die still kne kluo otosen lg...hukhuk

ank2 aku plak mkin mlasak...pnat nk ckp bnyk kali jgn men lari2 dlm umh...jgn men lompat2 ats sofa sbb last2 kang kompem slh sowang dahi berbenjol or de yg terhantuk kt mne2....dh nme pong ank lelaki kn.....dieorg diam time tdo jek...sabo jela....

nie moke2 hero yg x reti diam tuh....huuuuuuuuu

ajib...pe kes pki spek kaler fink ni naakkkk....ni spek gegurl nih....
spek ni die cilok amalin ank akak aku nyer....ritu de dlm kete ms pnjm kete akak aku...
layankn jekkkkk....huuuuuuuuu

nazhan plak cilok spek amar....ben 10 lg uuuu......amacam encem x...moke nk control macho kn...suh snyum langsung x nk....huh

kes mlm td....ajib wat perot aku cam bola senaman yg tuk kempiskn perot tu...time aku ngah baring2 dlm keadaan terlentang....ajib leh golek2kn perot die atas perot aku cam org yg men golek2 atas bola senam tu...korang leh imagine x??? gambo x leh la tepek kt sini...op kos la senset ye x...heeeeeeee time tu plak perot ku mngeras...haduiii sabo jela ngan ajib nih...

skang ni klu die x puas ati ngan aku cpt jek kpala die menyondol perot aku...dhla kpala die spesis keras...klu terhantuk ngan kpala die leh pening 3hari 3 mlm tau...haa jgn memain....

dhla mls lak nk taip pnjg2...nie pong taip ngan cr kpala letak atas meja cam nk tdo...punyer la mls nk naip kn......an-bili-bit???? bili-bit........heeeeeeeee

16 comments:

  1. mood berblogging sudah lari ka...hehehhehehe

    ReplyDelete
  2. windu ko berblogging weh ..
    hehehee
    rindu bebelan ko... :)

    smart betul diorg bergaya dgn spek tu .. heehe

    ReplyDelete
  3. isshh mana aura blogging katenye tpi bila taip pjg lebar kan uols hehehehehe

    wah sungguh cute ur kids...tomei!!

    ReplyDelete
  4. @PuRpLeLiCiOUs LoVe

    ye lorrr...modd nk coti 2bulan kot skang ni...ngeh3

    ReplyDelete
  5. @sLEEping BEauty

    hahahahah rindu ngan bebelan aku ek....sabo jela....

    ReplyDelete
  6. @Hezesuze

    ni bay outang smnggu x apdate blog ni kakkkk...tu yg ala2 pnjg gak n3 nyer tu...hekhek

    ReplyDelete
  7. boleh plak ajib buat preut mrs ecam mcm tu..adui...xsenak ker...baguslah suami awk xyah pgo otosen lagi dah..dpt lah manja2 sikit bila dia ada nie..heeeee

    ReplyDelete
  8. @Softtouch [Hanim]

    hahaha manje2 ek..tu pong kne berebut ngan 2 org hero tu hah...heeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. wah nok ko dh tobat eh nk update belog ko nih...dh besawang dh tuh....uiiii ko dh nk terbuek ker ? ayooooo lak ling...sakit nok beranak ni..btol..x tipu....eeeeee.....tatuttttt......heeeeeeeeee
    ! tompok~

    ReplyDelete
  10. @Anonymous

    huhuhuhu sje je kn tatot2 kn aku...aku br nk wat x reti psl skt2 bslin ni tau...hukhuk tetibe seriau2 blk...adusssssss

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee