Friday, August 20, 2010

baby akak tendang2 ek....

heeeeeeeee...salam tngari...
arini ghajin lak nk update berkali2...ngeh3

kes pg td....dr KUANG aku nek komuter alhamdulillah leh dpt seat...
ngah aku sdap2 lena d ulit intan....tetibe ku rs eh nape cam sume org kengkabut nih...
aku dh terlajak smpi mne nih....tngk signboard kt luo tulis SEGAMBUT....
tp npe tren ni benti lme sngt...de lg 3 stesen nk smpi destinasi aku KL SENTRAL....
pastu tetibe dngo annauncement kata "harap maaf tren ini d sahkn gagal...anda d minta utk mngosongkn tren ini"

ah sudohhhh....kompom rmai org ni....yg kt dlm tren mmg dh cam sadin...
yg ngah tnggu kt luoo pong cam sadin lak...huuuuu
maka berbondong2 la kami kluo dr tren tu...tngk lautan manusia...
gambo x snap...hihhi msing2 kolling2 opis bgtau lmbt msk.....aku lex2 jek...heee
pastu ananuncement lg skali kata tren berikotnyer lg 5 menet nk smpi
org2 yg tnggu tu dh berasak2 ke dpn dh...

aku dh tawakal mntk2 pintu tren benti btol2 dpn aku....
alhamdullilah mmg pintu tren tu btol2 benti dpn aku
tren smpi pintu br bukak org kt luo dh serbu msk...
aku de nmpk de budak nk kuo tp sbb org kt luoo dh serbu msk x mnyabo kan budak tu pon termsk ke dlm blk.......aku siap ckp "eh sabo la...jgn tolakkk...de budak nk kuo tu....tetibe budak tu jerit "woiii aku nk kluo lahhhh" terkujat akak yg serbu n tolak die tu n berundur la akak tu ke luo blk...budak tu jerit kuat wooo...cam nk kluo mata die jegil2 kt akak tu...hikhik...
aku pong heran la...yg nk serbu sngt msk tu nape...komuter kn de driver....bkn cam LRT pintu katup otomatik kn...sabo la ikot turn....beza sungguh nek komuter ngan nek LRT...

ok blk ke tajuk yg atas tu...heeeee oleh krn aku x nk berpusu2 so aku jadik org last msk tren walopong aku duk dpn skali...eh camne tu ek....yelah dh org blakang tolak2 aku kn...aku bg la dieorg msk dl....lgpong klu aku msk dl kompom aku kne himpit2 kt tngah2...huuuuu
nsb bek aku nek coach wanita...so x kesah la himpit2 ngan pompuan jek kn....

n aku bersyukur la d kurniakn ketinggian ni kan...klu aku x bape nk tnggi kompom la aku lemas kne himpit2 tu kan....mmg sendat la time tu...leh bercium moke org ckp...
de bdk dpn aku ni...tnggi paras dagu aku kot....
die cam kjap2 pndng aku...kjap2 pndg aku....
aku pong eh pesal bdk ni kn...
tetibe die ckp "akak peknen eh?"
aku jwb "ha ah...heeeee" smpt lg sengeh
"pttla bb akak tendang2"
hahahahahha punyer la rapat kdudukan aku ngan die smpi die leh rs bb aku tendang2
kah3....

sekian.....tammat

24 comments:

  1. hahaha..lawak ar cita akak..gelak x kering gusi..budak 2 memula mst pelik eh apa benda la yg dok tndng2 aku nie..hik3

    ReplyDelete
  2. kah kah kah ...
    org lain pun dapat rasa kena tendanggg ...

    baekkkkkkk punya baby kick ...lemak agaknya kena himpit ...muahahah.

    ReplyDelete
  3. wa....comelnya..smpai rasa bb awk...bestnya..rindu nya saat2 tu..kuatlah yer tendangan bb awk...suka!

    ReplyDelete
  4. wehhh.... tegelak aku weh... lawak cita last ko.... kekekekekekeke...

    ReplyDelete
  5. @FyZa

    kui3 2 la psl..jgn die ingt aku raba die udahhh..hekhek

    ReplyDelete
  6. @Nieza Ishak

    mmg wehh bb ai nih klu time pg mmg kuat tendang2...pastu kne himpit2 lak...die x slesa kot...kih3

    ReplyDelete
  7. @Softtouch [Hanim]

    suka ek...kui3...aku pong terkujat gak bdk tu leh rs tendangan bb aku nih...kui3

    ReplyDelete
  8. @maslinamansor

    hahahah..mmg kuat...dh tentu bdk tu pong melekap kt perot aku...mne x die rs tenangan padu maut bb aku nih...kah3

    ReplyDelete
  9. kih..kih...klako...nk rase bby tndang gak buleh?hee..

    ReplyDelete
  10. hahahaha... adeh...lawak petang betul... baby tak tahan kena himpit eh... sbb tu dia tendang... suruh bagi ruang... hehehe

    ReplyDelete
  11. uishhh .. dah makin kuat baby gerak eh ... aktif tu ...
    tp apapun mmg lawak betul cerita ko ... heheee

    ReplyDelete
  12. lawak petang tol la citer ni...hakhakhak...x pasal2 gelak sorang2...

    ReplyDelete
  13. @ejaMaria

    hihih tau xpe...die mewakili mama die la...hekhek

    ReplyDelete
  14. @sLEEping BEauty

    ha ah...lg2 klu lps mkn...tp yg ni die tendang2 sbb die rs kne himpit kot..hikhik

    ReplyDelete
  15. @sLEEping BEauty

    tag??? ahaks...tengkiu...akn ku terjahhhh

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee