Thursday, July 1, 2010

d suatu ari d dlm komuter.....

seorang lelaki ngan machonyer berdiri smbil memegang beg galasnyer...
tibe2 die terdngr....

hikhikhik...
ekekekeke....sok sek sok sek sok sek...

lelaki itu pong berpaling n terlihat akan ladies2 kt sblh die ngah pndang2 die smbil snyum2 itik....
lelaki tu pong control macho n buat x tau...tbe2 die terpandang stiker d dpnnyer

KOC MERAH JAMBU...WANITA SAHAJA SETIAP MASA

sepantas kilat lelaki itu menoleh ke kiri ke kanan n skeliling...yee mmg sume yg dlm komuter tu wanita sahaja....n adola sowang pakcik duk nun ujung gerabak sne...n nun ujung kt gerabak sni...tu pong mgkn ngan bini msing2 sbb pakcik tu dh old kn....hnya lelaki tu jek yg berdiri d tngah2 koc wanita itu.....skalik slh msk koc daa.....

lelaki itu adalah en.somiku...uhuhuhuhuhuhu

die ckp mmg x pasan langsung...ms tu dh dkat kol 11 mlm...pnumpang pong x ramai...n mmg x pasan de sticker tu...slme nie die ckp salu dngo aku bebel2 koc wanita pong de lg lelaki terbabas x sngke plak en.somiku pong terbabas gak.....maklumla leh d kire ngan jari bape kali jek die nek komuter.....aku pong tnya....nape x kuo blk n msk ke koc yg laki leh msk tu...die ckp die pasan pong ms dh nk smpi ke destinasi....huhuhuhu

smlm die kne nek komuter lg.....n die ckp cukoplah skali die terslh koc x mo dh kne jeling2 n kne gelak ngan ompuan2 dlm ladies coach tuh....huuuuuuuuuu
nsb bek x kene sound ngan ladies2 tu or inspektor gejet yg jg kt stesen tu ek.....
ish3..........

39 comments:

  1. hehehe...terkena jugak jadi nye...

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha
    boleh lak macam tu ye..
    tak perasan...
    sabo jela

    ReplyDelete
  3. keh keh keh...kalo tak disengajekan takpe...ni kdg2 ade yg buat2 takpaham jek.....mentang2 koc pink kosong..selamba jek masuk n dok dlm tuh....

    ReplyDelete
  4. ahahaha....sabor jerla...agaknya lelaki lain2 tu pun tersalah jugak...yabang pun cakap..mana lah tahu kan...tersalah....

    _queen_
    malas nak log in..tenet asyik down

    ReplyDelete
  5. kalau haku, haku sound direct je "awak nih lelaki ke perempuan?" tak pun kalau nak kejam lagi "tarra pandai baca ka bai?" gituhhhh!

    ReplyDelete
  6. hahahaha...en.somi mu udah trkena....
    tp x sengaja....di maafkn lahhh...

    ReplyDelete
  7. @cheqna

    aku rs die berangan la ms msk koc tu...duk pk nk cpt smpi umh jek nk jmpe aku...keh3

    ReplyDelete
  8. @☆ lieya latif ☆

    klu yg buat2 x phm tu pang kang jek...huuuu

    ReplyDelete
  9. @Anonymous

    2 la psl...bile en.somi aku sndri yg tersilap br aku terpk mgkn lelaki2 len yg msk dlm koc wanita tu pong terslh kot....bkn sngaja....ntahla...huuuuu

    ReplyDelete
  10. @CikChelsea

    hahahhahah....aku stakat nih x bani lg nk sound tp jeling2 tajam tu adola...hekhek

    ReplyDelete
  11. @j.u.l.i.e

    klu lps ni die msk lg koc merah jmbu tu mmg sngaja aku la tu kan.....

    ReplyDelete
  12. hilang suda kemachoan en somi mu ...ahaksss

    ReplyDelete
  13. ekekekke..

    macam kelakor pulak jadinye..

    tak pe la tak sengaja kan!.. :)

    ReplyDelete
  14. giler...
    pasti muka merah giler...
    hahaha..
    ;)

    ReplyDelete
  15. @sLEEping BEauty

    2 la psl...lupe lak nk tnya ladies yg gelakkn die tu lawo ke x...haisy...

    ReplyDelete
  16. @Ena

    yee klu sngaja mmg sje la nk mngundang rs jeles aku kn...hekhek

    ReplyDelete
  17. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

    bkn merah lg dh...nk jadik kaler pepel dh la...nsb bek la kulit x bape nk cerah...so leh kaber2 lg...hekhek

    ReplyDelete
  18. kih kih kih
    ok gak dia segan
    tp ada gak yang jenis tak malu pun masuk koc merah jambu ...huhuhu

    ReplyDelete
  19. oh dpt ku bayangkan muka en somi mu itew...ahakss!!

    ReplyDelete
  20. huhu cmna leh tersilap nie..adeh..xpa2..jd kenangan manis..keh3..;)
    confirm pas nie x silap dah..hehe

    ReplyDelete
  21. hahah kesian en.somi ko ...
    tak pe pas nih die akan lebih berhati²..
    klu laki aku ..kompom tak mo naik dah komuter bagai nih ..
    dah la tak penah naik ..hahha

    ReplyDelete
  22. salam kenal juga..thanx singgah my blog..

    heheeh..kelakar la..kui2

    ReplyDelete
  23. hoh3......ok la tu dek non.....untung Pontian x de koc pink...klu ado harus org jntn Mynmar, Vietnam, Indon sume pakat naik....huhuhuhu....bucuk bacin......
    ~ tompok ~

    ReplyDelete
  24. tersilap takpe..ni ade jgak yg buat2 silap..haha!

    ReplyDelete
  25. @Nieza Ishak

    sapa la tu ek...x ptt btol lah
    hiksss

    ReplyDelete
  26. @Hezesuze

    dpt bygkn ek...terbaekkkk,...hekhek

    ReplyDelete
  27. @FyZa

    kompem...klu slh gak mmg sngaja lah tut...huuuuuuu

    ReplyDelete
  28. @eima

    haha..klako ek...aku bkn pe...sje nk suh laki aku rs seksanyer aku kdng kne nek komuter...die ok lg naik time2 org dh xdek sngt...aku naik time mmg pack hours blk koje....dugaan,...hekhek

    ReplyDelete
  29. @Anonymous

    wekkk wekk wekkk bluwekkk...huuuuu

    ReplyDelete
  30. @makdara terdiva

    yg sngaja tu bg jek panampo jepong...ngeh3

    ReplyDelete
  31. @xkenalmakexchenta.blogspot.com

    eheh klu muka x malu wat jek la x tau...tp klu agak2 x nk kne sound sile la tuko koc ek...ahaks

    ReplyDelete
  32. wakakakaka... sobak jerk larr.... aku baru nak mengata si 'lelaki' itu! sib baikk ko dah reveal yg si lelaki itu adelah suami mu! hahaha.. kalau takk... confirm dia dah kutuk dah! hahahaa..

    ReplyDelete
  33. hahaha..kelakor lah..

    tak sangka kan, benda2 cenggini boleh berbalik kat En Somi awak pulak tu..(tak perasan lah tu..)..sabar je lah..

    ReplyDelete
  34. @NeenaAnuar

    berani ko nk kutuk en.somiku?? huh...eheh tp kutuk sket2 xpe...aku maapkn...kih3

    ReplyDelete
  35. @Azmiezas

    hah tula slame ni duk bebel2 kt lelaki yg x sdor diri g msk koc ompuan skalik en.somiku plak yg terkna...tula 'tulah' org ckp...err btol ke ek...hihihihi

    ReplyDelete
  36. dalam dok bercerita pasal lelaki masuk koch wanita... alih2 terkena kat suami sendiri... hehehe

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee