Wednesday, June 2, 2010

kenangan itu - part 1...........

salam sume....
nape aku rs buring arini ek...padahal tinge duk sumbat earphone dngo hot.fm yg hot2 lagu die tu...yeke...huuuuuu sbb xdek koje kot...buhsannyer....br kol 10...blog2 abes dh aku terjah...err ni yg dlm list aku jek ek...paper online abes dh aku bce...email abes sume aku dh clearkn....buhsan...buhsan...buhsan....nk buat ape lg ntah....mnggu ni aku caj engineering study jek la gamaknyer....maksudnyer mnggu ni mmg aku x buat ape2 kje....so xdek la rs bslh sngt bile dpt gj nnti...err bleh ke gitu ek..huuuuuu jumaat ni nk coti la...blk kg...ngado2 kn...time cuti 3ari mnggu lps ko x nk blk kg...nie x cuti sje2 plak nk abeskn cuti amik cuti watpe...kn dh nk rye ni kang coti x cukop...ah lantok la...cuti abes amik la unpaid leave...hamboiii snangnyerrrrrrr la ek...lalalalala


so usaha terakhir tuk ilangkn buring aku godek2 la pc aku ni...abesla klu org IT check pc aku nih...penuh ngan gambo2 jek...nk buek camno kn....hobi ku menyenap gamboo....so n3 kali ni akan bnyk kuo gambo2 yek....klu rs buring silela g blog org len.....nie sje aku nk flashback gambo2 lme aku...pasni nk delete dh dr folder pc aku...dh pnuh sngt ni...klu aku mskkn dlm blog ni agak2 dh tua sok (insyaallah) n blog ni wujud lg bleh la lyn gambo2 nih....uhuuuuu

nie gambo aku ms zaman ank darezzz lg...rmai org ckp muke aku nmpk sumbung...alah sumbung2 aku pong ko gatai gak ngorat aku kn??? motip??? ahaks...nie kt opis lama kt pasit gudang...ms ni aku kuruih lg...wakakakakkakaka...kuruih ke??? perasan jek...huuuu

ok ni br pas kawin...hanimun le beb...pe lagikkk...auwwww....

uhuuuu knangan anto adk aku yg pki tdng pink tu g blajo kt UUM sintok....jauh gilez.....ms ni aku peknen 4 bln...heeeee pis...

heee ni gambo aku br abes pantang ms majlis kawin akak aku sbb tu la aku nmpk gmok...eleh alasan...sile tau aku n akak aku yg sblh tu umur ank kami sme baya yek...ank die 2 mngggu awal kuo dr ank aku...tu gambo nazhan n malin ms kcik...skang nie dh beso panjang dh bdk2 nyer....heee

heee nie ms nazhan umo sthn kot...kt air terjun gunung ledang.....ms ni ajib dlm perot lg...aku peknen 5bln kot ms ni....tngk muke kami...muda kan??? perahsantan tol...ahaks...

hee nie knangan nazhan naik bot ms kt PD....muke cuak jek...bot tu lajuu gilez.....kui3
ingt nk bwk nazhan nek banana boat tp terpakse d lupakn....ade hati ek...ank ko tu dh la kcik lg....aku jd penonton jek en.somi n adk badik yg len naik benda alah tu...huuuuuuu x kireeee nk naik gakkkk...tp ntah bile la nk g lg.....tp nk le rs camne kne humban dlm laut.......huuuuuuu

sweet jek ms ni..nie ms fmily day fmily aku.......malin ske cium nazhan tp nazhan xmo...usaha gak si malin nk cium nazhan smpi mlalak2 nazhan...nsb bek die x reti ckp lg klu x kompom nazhan ckp "ku x relaaaaaaa" ahaks...

very the hijauuuu....heee ni ms majlis kawin adk aku yg blajo kt UUM tu...lom abes blajo dh gatai nk kawin...lynkn jek...nie sume adk badik pompuan aku n sowang akak ipo aku...heeeee adk aku yg kawin nie dh de ank dh pong....n dh koje dh pong....alhamdulillah

wokeh ni jek tuk stakat nih....tnggu part 2 plak ek...tu pong klu korang sudi la yek....gambo2 nih sume aku x print...sume ku smpn dlm pc...kt umh n kt opis...klu nk cuci jenuh la...lg plak ank2 aku amat suke menjahanamkn gambo2 yg d albumkn....syg ouhh sedor2 jek dh koyak2 gambo2 tu...dh la kenangan yg x bleh d ulang blk kn....ouhh aku lom publish gambo kawin aku ek...heeeee x mo la sgan nokkk...gambo jaman dl...kui3

psst maceh lyn blues aku...hekhek

14 comments:

  1. hijau yer...ct dulu pun hijau jadi tema kawin..huhu..

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhh .. layan blues arini bebeh ..
    banyak gambarrrrrrrr ....

    santik hijaooooooooo .. suker suker suker ...

    ReplyDelete
  3. hai... buat peace tapi tak senyum...
    Kenapa?

    ReplyDelete
  4. menitisenja : eleh ko jeles kn??? ahaks

    ct : ijau kn sejukkk n nyaman jek kaler...hekhek

    nieza ishak : yeee aku idop dlm bluesssss....hekhek

    maslinamansor : ouhhh tu muke control ayu...wahhh gitu...ahaks

    ReplyDelete
  5. layannnnnn...
    syokkknya tgk gambar lama2 balik kan sis..
    zaman ank dara tu ,, kurus gile .. heheee

    ReplyDelete
  6. kenangan memang satu yg sukar dilupakan

    ReplyDelete
  7. huhu..muka masa anak dare..wah..nmpk ayu gitu..muka mcm masa blajo dulu kat ganu kite..

    ReplyDelete
  8. sleeping beuty : kurus ke?? ahaks...wehh npe aku x leh view blog ko??? huuuuuuuu sedehhh

    diarihatiku1976 : btol3.......heee

    qistinamy : laa br tau ke aku ni ayu...ahaks...msk bakul sndri...sile...sile...

    ReplyDelete
  9. jeles???
    xder makna nye aku nak jeles...
    hahahaha...
    ;)

    ReplyDelete
  10. menitisenja : kui3 xpe2 aku phm...hekhek

    ReplyDelete
  11. memang syok kan kalau review balik gambo2 lama... confirm cam terlayang sat otak ke zaman silam! hehehee....

    ReplyDelete
  12. neenaAnuar : btol3....pastu snyum sorang2 ek...kui3

    ReplyDelete
  13. chanteq r pgntin y pkai bju hjau tu...cute sgt...heeee
    beza tol muke akk ak ni mase ank dre dlu...
    rsenye skrg 8x gnda dlu...hahaha

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee