Thursday, May 13, 2010

nak watermark pree???

hah spe nak sile angkt montot...eh slh...angkt jari...heeeeee ngado2 kn...

g belog si ellismie td n nmpk la die wat n3 psl die nk bg watermark free kt spe2 yg nk la...sbb pree kn kompom la aku nk...yg berbayo kne pk 18kali dl...keh3 dasar kedokut...eh x la...bkn kedokut tp pk kn keperluan die...heeeeee
plus aku dh de photoscape yg bleh letak nme kt kt gambo kt kn...tp sbb ellis ni bleh watkn cop mohor skali...of kos la aku nk yg cop mohor...lg snang....bkn pe aku tngk skang nie mcm2 la kes cilok mencilok gambo...klu de watermark kt gambo kt kire secure sket..."eh ko ingt ko glemer sngt ke smpi nk kne letak watermark...ko tkot org cilok gambo ko ke?" de la org tnya aku gitu...jwpnnyer...yeaa mmg aku tau aku x glemer tp blog aku nie insyaallah la aku nk wat smpi bile2...mgkn smpi ank aku dh beso....pas 2 mne la tau de org dengki kt ank2 aku ke nnti...nk aibkn ank aku ke...d amiknyer gambo ank aku ms kcik2 zaman comot2 2 kn....haa x ke malu ank aku nnti...heeeee x pong org cilok gambo aku n en.somi n buat bnde2 yg x sepatutnyer...superimpose ke ape...huuuuuuu tatot... hrp2 x dekla blaku kjadian cam 2 kn
2 sbb la aku btol2 nk de cop mohor kt gambo aku....ni tuk ms dpn nih...cewah...

nie contoh watermark ellismie.com ek

ok pd korang2 yg nk watermark pree ni meh jgn memalu g kt belog ellis ni n mntk kt die...tp de pengerasnyer ek...iaitu...jeng jeng jeng........

1. korang mstilah follower pd ellismie ni...klu x permintaan anda x d lyn...kui3
---> ouh sye mmg dh lme jd follower u...bkn bodek ek...ahaks

2. buat 1 n3 psl "saya mau watermark free dr ellismie.com"
---> ngah buat la ni...heee

3. nyatakan nme blog ,kaler n font yg korang nak kt watermark korang tu..terhad pd 2 font jek ek jgn nk lelebih...kih3
---> nme blog : tulis jek mrs.ecam_nyer
kaler : kaler pe yg lawo ek....ermm sme mcm ellismie lah...
font pong sme cam ellismis nyer....aku bkn n tiru tp x nk sshkn ellismie...mne tau rmai yg mntk watermark free nie kn...lg pong mls aku nk pk...hhohohoho bleh gitu...cume bezanyer ellismie.com tu tuko pd mrs.ecam_nyer...bleh x ellis??? heeee macehhhh

4. kne mskkn link2 nie dlm blog korang ek....jgn lupakkk
http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html
http://elissmiejunior.blogspot.com
http://mieeliss.blogspot.com/
http://akulahbathroomblogger.blogspot.com/

5. cam besela g tngglkn link korang kt blog die...klu x mne la die nk tau korang mntk mende pree ni kn..hekhek

6. spe cpt die dpt ek....tuan blog mntk ms 2 3 ari tuk siapkn.....korang jgn nk desak2 die plak nk cecepat...kang kne reject plak proposal korang...ayokk aku x tnggungjwb ek...heeee

jom la reramai buat watermark tuk gambo2 dlm blog kt demi menjamin keselamatan gambo2 kt dr d cilok oleh org yg x btanggungjwb....lg2 klu de gambo ank2 yg cumel2 tu ke kn...jom2 buat watermark......idoppp watermark tuk blogger...ngeh3 cam puyus la plak...ahaks...

11 comments:

  1. seronok ada watermark sendiri

    tapi sy yg xreti nak mengedit ni

    hahahaha

    pakai paint reti ler :P

    ReplyDelete
  2. mana email nyer?nak send ni..chewah..cepat ajer..tajuk entri ni macam lain ajer.hehehe

    ReplyDelete
  3. wanie : watpe ko ssh2 g mntk la ellismie nie la...pree je weh...ahaks...

    ellismie : aishhh dh siap ke??? wah3 best2...jap ek sye bg kt blog pn.elis

    ReplyDelete
  4. mcm menarik! ku pun teringin nak satu ...
    sape2 pun boleh cuba ke sis?

    ReplyDelete
  5. huhu menarik tu.. nk join gak la..hehe..

    ReplyDelete
  6. sleeping Beuty : iye adkku syg...ngeh3 spe2 bleh joing asalkn ko jd follower si ellis ni....cpt2 jgn tlambat....aku dh dpt dh watermark aku...x smpi 5min pong aku request...mmg superb si ellis wat...heeeee

    mama Hanim : joing jgn x joing....best weh de cop mohor sndri...hohohohohohoo

    ReplyDelete
  7. ala puan ecam ni.. water free pun bising2..
    kan dept baru ko dekat je dengan pantry.. mintak je lah water kat kak uda tu..
    kan senang.. ekkekekekekeke

    ReplyDelete
  8. blur33 : sadap u...eleh aku tau dlm diam2 ko pong nk jugak kt watermark 2...helleh mcm la aku x tau ko 2 kn....nyampahz

    ReplyDelete
  9. hermm...
    gua tengah pikir nak bagi apa plak hadiah kat pembaca blog gua..

    pahrin ahmad sorang setengah mungkin.....

    ReplyDelete
  10. Teringin tapi tak reti + malas = tak payah la buat..(boleh cenggitu..)..hehehe..

    ReplyDelete
  11. enjelinajolipit : ko hingat pahrin ahmad 2 kek ke??? kui3

    azmiezas : buleh kak...xdek paksaan maupong ugutan klu x nk wat....kikikiki...

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee