Thursday, May 20, 2010

gegar...gegar....

tatot...tatot...jap td aku rs gegaran....kuat weh...dr smlm de member ckp tbe2 kaki die bergoyang....aku wat slumber jek la mls nk amik pot...tetibe arini aku lak rs...meja bergoyang2 kuat...bdk dpn aku ni pong siap bngn n tnya aku rs ke x...aku pndg muke bos aku tngk muke die dh cuak...

aku duk level 21 oke...kompom la seram tetibe rs gegar2....msj kt en.somi...die dh risau2...alamak dh la die kt johor aku terbuat die risau plak....pastu tnya member yg duk level 20 die ckp x rs...mgkn absorber die kuat kot....ntah pape...

pastu tetibe dpt email dr QHSE kata dpt report dr org kt level G,19,21 n 22 yg de rs gegar2...pasan x org level 20 xdek report de rs gegar2??? sume level ni level opis aku ek...pelik bin ajaib la org2 kt level 20 x rs...x kn gegaran tu men skip2 plak...dlm repot tu dieorg suh monitor kot2 de rs gegar lg catit la ms n tmpt rs gegaran tu...dieorg nk siasat....dl pnah wat latihan kecemasan.....kne trn tngga weh dr tngkt 21 ke G.....gilos tnggi....aku siap ddk dl amik napas kt tngga tu...uhuhuhuhu hrp2 x bhye la gegaran ni kn.....

YA ALLAH SELAMATKN LAH N LINDUNGILAH KAMI DR BALA BENCANA-MU....amin....
masa ni la tetibe tingat ank kt umh n somi yg jauh d mata.....hukhuk

20 comments:

  1. xder ape...
    doa k...

    abosber baek tue..
    tue xrase...
    hahaha..
    =)

    ReplyDelete
  2. kalau mas...masa tue la juga nak teringat banyaknya dosa aku... hehehe

    ReplyDelete
  3. x rasa pon. bebudak instr. sume khusyuk wa tawadhuk je aku tgk ngadap pc (lom tentu wat keja tuh. hoh hohoh).

    ReplyDelete
  4. ushhhhhhhh seramnya
    tinggi tue tingakt 21

    ReplyDelete
  5. cinta : tmsk ko la kn??? kui3

    ReplyDelete
  6. aku x tau la pesal korang x kuo ms aku publish...lps aku reply komen cinta br la kuo komen korang...ish3

    menitisenja : absorber baekkkk punye...hekhek

    maslinamansor : huk3...tu la psl...cuak gak td....mudah2an xdek pape

    ellismie : mudah2an...amin

    niezaishak : tau xpe...tnggi woooo

    ReplyDelete
  7. kat level 9 pun tak rasa apa-2 ;)

    ReplyDelete
  8. adui..ye la..bdk2 kat sini pun ade kata mcm tu gak..doa2jgn la jadiape2 kan..

    ReplyDelete
  9. absorber kuat. kehkehkeh..gegar2 ayam jer tu

    ReplyDelete
  10. qistinamy : hermmm dngo la brite mlm ni mne tau de kes sbb tu leh gegar2 nih...uhhuhuuhu

    lily lotus : gegar2 ayam tu cenggane kekdahnyer...hekhek

    ReplyDelete
  11. eh ade cik anon lak...spe yee...heee nie level 9 kompeni yg sme ngan aku ke x nih???muskil lah

    ReplyDelete
  12. cuak2. Teringat en somi dulu masa gempa bumi gegaran terasa masa dia sewa apartment kat shah alam. Dok tingkat 19. Turun pakai seluar tido yg dah longgar. Takut punya pasal seluar tu sib baik tak terbukak...

    ReplyDelete
  13. ila-ali : hahahahhah yeke...nsb bek x terlondeh sluo ek...tp klu time mandi cane??? ouhh tidakkk....mntk d jauhkn

    ReplyDelete
  14. ishh.. aku baru takde kat opis sehari.. dah bergegar2 dah.. ni ko la ni, suka lompat2 time keje..

    tapi seriously, mintak dijauhkanlah Allah ofis kita dari bala bencana.. amin..

    ReplyDelete
  15. Kat mana ni?? Takutnyer....dulu masa peknen kat hannah tengah syok2 online bekas2 mainan Adam bergoyang dekat 4-5 saat gak la...rupanyer ada earthquake kat indonesia...padahal baru kat tingkat 5...tapi atas bukit ler hehe...cuak kan kalau jadi cam tu...pikir macam2...harap2 takde apa2 la...

    ReplyDelete
  16. blur33 : aku kah yg berslh??? uhuhuhu tp dieorg ckp kt wing kt jek...klu blah instr ngan elect x rs.....huuuuuuuu

    eynda : sye kje kt area jln tun razak kak...uhuhuhu mmg takot....mlm td x smpt tngk news pesal jd gegaran nih....x kn sbb construction kt sblh ni...huuuuu

    ReplyDelete
  17. Huhu... atu pon tatottt... saper tak tatott kan duk tetinggi tetiba gegar².. ikhsss.. gempa bumi ker haper??

    ReplyDelete
  18. haa yeke...alamak, lieya pun takut ....tapi tu ar, lieya ni blur2...sure tak perasan tu gegaran ke ape....tau2 pening paler jek...bile org citer2 baru laa perasan ....

    mudah-mudahan kite dijauhkan dari bencana alam yg teruk2 kan....amin....

    ReplyDelete
  19. aidiena : ontahla x dpt d pastikn...tp QHE dh suh pantau2...huuuuuuu alhamdulillah arini x rs gegar2 mcm mnggu lps

    lieya latif : dl aku pong x pasan...tp kali ni kuat la plak rs die...kerap lak 2...huuuuuuu

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee