Tuesday, May 18, 2010

eh pesal plak ko nk SENTAP???.......

salam sume....dr pg aku bngang nih....dh tngari br leh luahkn...tu pong sbb koje dh siap...

citenyer...pg ni aku dtg lmbt...sbb moto aku ni rosak....

pic krd 2 honda

msk kali ni udah tujohhh kali kau rosak jebat.....eh bkn jebat tp moto ku ex5...udah d btolkn pong rosak lg....nsb bek la pomen aka en.somi leh btolkn walo rosak kt tngah hiway pong...rini dh la motoku rusak...jem gile2 plak...nk cilok sngt x leh kete tuko2 lane sesuka hati tnpa bg signal...asyik la kne brek emergency jek en.somiku td....nsb bek moto pick up sket....maklumla dl en.somi adalah rider...kih3 zaman muda2 dl la...alhamdulillah die smpt pulang ke pangkal jln....

oleh krn itu aku lmbt la smpi opis...smlm pong lmbt sbb en.somi bngn lmbt...ouhh sume sbb kelambatan adalah bkn sbb aku yek...heeeeeeee aku dh bngn awal gile ari2 tau kecuali wiken lah kn....dh risau ni tkot dpt warning letter...5x lmbt dtg dlm sbln siap la kao dpt surat chinta dr HR>...huuuuu x mo...x mo....

okeh ngah bngang2 msk opis lmbt tetibe de plak org nk menyaound "eh br smpi ke??? lmbt ke???" okeh klu ko tnya sbb taking caring ok aku leh terima tp aku knal la ko tu bkn tnya sbb tu tp sbb nk perli2 kn...ckp lak kuat2 mmg saja nk bg bos dngo kn....heleh mcm la br arini aku knal ko....okeh aku pong ngan pnat2 mengah2 br smpi opis aku jwb "ha ah...lmbt arini.....tp kn ms aku duk instrument klu aku dtg lmbt ke....cpt ke...xdek plak org nk tgur2 aku...dieorg pong phm nape aku lmbt" haa blapis x ayat aku.....dr aku ckp "ko sebok pesal" tol takkk...huuuuu

pastu die bleh sentap plak...."eh ok klu camtu lps ni aku x nk tgur ko lg...lantak la ko lmbt ke cpt ke..." aku pong jwb la" ha ah lg baguss....sukati aku la kn nk lmbt ke cpt ke...ko x yah sebok2 tgur aku" huuuuuuu eh yg ckp nie laki ok....klu pompuan len la cite ko nk sentap2...

selame ni ko ckp lps ngan aku ke....ko perli+kutuk ke ade ku kesahhhhhhhh....klu aku mls nk lyn ko aku diam jela....klu aku de mood aku bls la blk....ini aku br ckp sket ko dh sentap...terus ko mrh2 even kwn ko yg len tgur ko pong ko mrh...hahahahha lawok la...ko dtg bln ke hape...ngalahkn org pompuan...huh...

x kesah la ko x nk tgur aku.....aku x rugi pong...bkn aku g lunch ngan ko pong...hohohohoho
aku pong x tau la pesal ntah bdk2 laki dept aku nih camni....xtra concern plak kt aku...ok x slh...tp kdng2 buat aku rimas tau...montang2 la aku jek pompuan kt area nih....siap ckp ms aku kne pnjm kt dept instr ni sunyi tol tmpt ni....ewahhhh.....mcm2 la korang...ngado2...peel ku rs cam bdk darjah 1 kdng2.....lantak korang la....nnti last2 korang gak sebok2 tgur aku kn....cume cam x caye la ko bleh sentap ngan aku...hahahahhah dlm ati de taman ke der....kui3

dhla cam buang karan jek cite psl ko kt belog aku nih....x psl2 mlambung bil letrik aku...huh bek aku g lunch....ouhhh de org nk bg aku tat cheese...yess nsb bek de bnde yg menggembirakn aku.....eh ade lg...de org ajak aku mkn kfc la....nk mkn ayam kfc blek peper yg syedap 2.....fuhh nsb bek de org nk tmbh kegembiraan aku.....so ko bdk yg sentap ngan aku...buleh blah dr sini...syohhh....syohhh....

20 comments:

  1. ohohooh...ade org tersentap ke ngn ko ari ni?keh2...mmg ptt ko bahasakan...yg dia sibuk pehal lak kan?AAK?AAK tu ada aku kesah la..kui3...dorang tu saje la kan...ko bio aje..
    hah da dpt tat tu jgn sorok bwh meja..sbb ape?nnti ko lupe nk bwk blk..bg kat azhan n ajib tau...malin tanye nape azhan x dtg umah kite mama?haaa..sape nk jwbb???aku jgk kan?da la aku msk sedap2..ko plak x dtg...takpe2..lain kali adooo...heee..pis no wo..wakakakkaa
    -ahkak mu yg jelita-ahakss!!!

    ReplyDelete
  2. weh... nko ni kategori minah rempit gak ah... hahaha

    ReplyDelete
  3. isk!! memang leh sakit jiwaaa kan kalau si jantan lebih dari si betina! I pun ade spesis2 camgini around me beb!! aku memang tiawwwww jerk diaorg2 nie!! aku tak kasik chan punyer! hehehehe...

    apa pun.. cool kan lah diri ko ngan KFC tu yer! :D

    ReplyDelete
  4. kak anon : eheh....tetibe plak ko komen yek...terkujat mak nokk...heee tat dh slmt smpi...macehh....free kn nih??? cian posmen kne anto pns2 gini kn....nk upah blanje air...pose la plak....slmt wit aku...kih3 ckp kt malin len kali ek...klu msk2 sdap2 lenkali bgtau awal2...huuuuu

    ejaMaria : dh en.somiku mat rempit...bininyer nie of kos la kne jd minah rempit...br shari serempit...ngeh3

    NeenaAnuar : 2 la psl...nyampahz ai taw...huh

    yeaa sek bek ai dpt mkn kfc rini...alhamdulillahh...konyang...hekhek

    ReplyDelete
  5. ko marah ngan aku sebab amik stapler ko ke wei..
    aku amik stapler ko kan dah pulang..
    takpelah, nanti aku gantilah 'bullet' stapler ko tu..
    sob sob sob.. lalu ku melangkah pergi membawa hati yang lara sambil seret dahi kat lantai...

    wakakakakaka

    ReplyDelete
  6. hihihi laki hati tisu tu hahaha

    ReplyDelete
  7. oooooooooo jantanzzz yang sound tue ekk???
    ada gak jantanzzzzzzz takde lecen ekk mulutnyaaaa

    ReplyDelete
  8. blur33 : kui3 xpe2 bullet tu aku halalkn x yah ssh2 nk ganti...akunyer stok dr taun lps x abes lg...tp err cane ek gaya jln smbil seret dahi kt lantai plz buat demo sket dpn aku skarang jugakkkk....

    wanie : mmg pong....mak x shuke taw...huh...

    menitisenja : ko lmbt...abes dah...ahaks

    nieza ishak : iyer kak pas 2 kn ext. tpong sye sme ngan die...td sye xdek kt tmpt sye...pastu de org kol...die ckp la ngan sye de org kol sye...pas 2 bile sye tnya spe...die ckp pe tau "ntahla aku x tnya plak...aku kn x amik pot psl ko" e ehhh sentap lagikah...huh x padan ngan jantan....

    maslinamansor : ai lex2 jek...buang karan jek nk lyn org sentap camtu...hihihihi

    ReplyDelete
  9. alala..cian nyer...bukan bg tadi aku pon de sound ko kat pantry ker.....hahahahahhaa...ish..ish...sabo eh....x per ade lg 3x untuk datang lambat..ko jgan risau..k.su backup..hehehhee...

    ReplyDelete
  10. sabo2 ye sis...
    mmg perangai manusia mcm2 kan sis..
    dpt luahkan kt blog nie rasa lega .. tul tak..?
    hehheee

    ReplyDelete
  11. sabo la beb..semua ni dugaan ibu mengandung..hihihi..jgn smpi ko terkenan ngan mamat tu sudah.."amit2"..hehehe..

    ReplyDelete
  12. Jangan marah2 la yek...nanti kita tukor moto baru ek kalu ada rezeki lebih hekhek..

    Pape pun..mesti best kan bila ada orang nak blanje makan kfc hikhik =)

    ReplyDelete
  13. Rileks..
    Rileks..
    Bawa Bertenang..
    hehehe..

    P/s: Sesekali kena jawab dan balas balik gak.. Baru dorang tau..

    ReplyDelete
  14. irfanvssirhas : hihihi...bkn...k.sue x sound kt...nie len mcm sket...sound yg nyakitkn ati...ah mls la nk pk...hekhek

    Sleepingbeuty : fuhh mmg lega...lg2 dpt komen2 dr korang kn...maceh sume....huhuhuhu

    qistinamy : uishhh jgn la...huuu x mo aku...selisih...hekhek

    yanaNuar : huuuu smlm en.somi br tnya bile aku nk blikn die moto superbike...ehh aku ke yg kne blikn??? uhuhuhu

    azmiezas : heeeeeee arini dh cool...alah small matter la smlm 2....hekhek

    missgee : yee dh bertendang dh ni...heeee bkn sesekali...mmg kne jwb pong...klu x kang die ingt kt ni snang d buli...huh

    ReplyDelete
  15. betul2..sentap apesal..sebok je...

    2 3 hari lepas saya pun bengang dgn budak opis...bolehtak dia cakap..

    "eh bagusla u pakai macam nie.."

    masa tu pakai blouse dgn jeans..sebab nak pergi site...dgn die lah...

    "yela..abis tu nape.."

    "yela..u bagusla..pakai macam ni...ok la.."

    kuang ajor...ko ingat aku tak tau ke..ko ingat aku bodoh sangat...dah tau nak gi site pakai baju kurung...stupid..stupid..stupid....

    memang hangin tau....sebok je nak tegur org..nak arah2 org pakai baju ape..ko ingat ko tu hape...

    huh...tetiba terguna blog akak buat lepas geram...ekekekkekke..hampun ekkk

    ReplyDelete
  16. queen : kui3 ish xpe...no hal...heee

    hah psl bj2 nie pong aku salu kne tgur ngan mamat2 molot xdek insurans nie....ari2 nk tgur psl tudung aku la bj aku la...eh pesal lak ko...laki aku pong x komplen ko sebok2 nk komplen kn...aku bli pki duit ko ke??? haa kne jwb camtu lenkali kt org2 camni br molot dieorg berinsurans sket...huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. nie mamat yg sepet tu ke zie??? wah hahaha... mulut mengalahkan org p'puan....

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee