Tuesday, May 25, 2010

berita terkini.....

salam sume...
td br dpt info dr mayam psl gegaran yg aku rs 2,3 ari lps...smlm rs gak lg tp sket2 jek...
opis aku de bg surat kt jabatan nih tnya info n ni die jwpn dr org jabatan meteorologi m'sia...
hrp maklum...peace


Tuan,

Merujuk kepada rekod sistem pemantauan gempa bumi dan tsunami di Jabatan Meteorologi Malaysia,
tiada kejadian gempa bumi yang direkodkan berpusat berhampiran kawasan KL (100km radius) dalam
tempoh 17-21 Mei 2010. Sepanjang tempoh tersebut, sistem hanya merekodkan 4 kejadian gempa bumi
yang berlaku di Sumatera dengan kategori magnitud kurang 5.0 Skala Richter dan gempa bumi yang
dikategorikan sebagai kecil ini tiada kemungkinan untuk dirasai di KL yang terletak kira-kira 300-
500km dari pusat gempa bumi berkenaan.

Pihak tuan mungkin boleh merujuk pihak berkuasa tempatan untuk mendapatkan maklumat sekiranya
kerja-kerja pembangunan berhampiran kawasan tuan sedang dijalankan. Ini mungkin salah satu faktor
yang menyebabkan kakitangan di pejabat tuan merasai gegaran yang dimaksudkan.

Sekian, terima kasih.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Saya yang menurut perintah,
(name d rahsiakn atas sbb2 tertentu...bulehhhhh hakhak)


yg aku muskil..... ok klu btol la sbb construction kt sblh building opis aku nih npe time building ni dh nk siap br rs...npe bkn ms dieorg tanam cerucuk2 dl??? ohoooo still seriau2 nih...

15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. jgn bearkan hidup ko di selebungi misteri...
    =)

    ReplyDelete
  3. alah ri tu kan dah ckp dah... mungkin construction sebelah nih..hihiihii...sebelah belakang tu pon ade construction lg..tupasal la agaknyer masih terasa gegarannya..ewah..
    tapi kan baik ko hati2 sebelum ape2 terjadi tau..ko dah kemas ape yg patut..(aku cakap nih macam bukan satu opis ngan ko jerk eh...hihihi)

    ReplyDelete
  4. aku dah kata, jangan lompat2 sambil update blog.. tapi ko degil, sekarang nak seriau2 plak.. ;p kihihihih

    ReplyDelete
  5. niezaishak : cam cite keliwon plak ek...

    menitisenja : x...x....aku x biarkn...ngah carik jln pnyelesaian nih...

    irfanvsirhas : eh kt 1 opis ke??? x kn???? sbb k.sue x rs kn??? uhuhuhuhuhu

    blur33 : ooouhhh ko yg wat onar pndai ckp aku ek...sbb ko jln2 smbil hentak2 kaki la aku rs gegar ni tau...oooo br ku tau slme nie ko la orgnyer.....huh selesai masaelah aku...

    ReplyDelete
  6. sblm ni x penah rasa. smlm baru rasa kt tpt lama proses. aku pun muskil gak ni klau kata sbb construction sbb time tanam cerucuk dulu xde gegar pun. bangunan dh siap pun..
    pergerakan air bwh tanah ke?
    tanah kaw. ni dh x stabil ke?
    atau teori en. blurr tu betul?
    atau teori mrs. ecam yg betul?
    (aku cuba membuat spekulasi utk menghangatkan suasana. thi hi hi..)

    ReplyDelete
  7. aiyokk! baik ko berjaga jaga babe! hehehe...

    ReplyDelete
  8. moga2 dijauhkan laa dari segale bencana alam...takut tgk negara org kene camtu....

    ReplyDelete
  9. aku tak rasa pon gegaran? sblh mmg ada construction tp ok je :D

    "BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

    Saya Yang Menurut Perintah
    CikChelsea (;p)

    ReplyDelete
  10. ejamaria : ha ah,..misteri wehhh (ckp stail kpoh2 ek...kui3)

    qistinamy : ouhhh insap.....

    kaseh nazlieza : x dek pape la...gimik jek ni...uhuhuhuhu

    menitisenja : ko jgn...kang haaaa

    cinta : process lme tu dept aku la kn??? nie sume blur33 punyer angkara...so teori aku la btol...lalalalalalala

    neenaAnuar : tatot wehhh,.......

    lieya latif : aminnn sjuk sket ati aku dngo ko doa camni..uhuuuuuu

    cik chelsea : montang2 ko dh koje ngan gomen skang ek....BERKHIDMAT TUK NEGARA yek....kui3

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee