Thursday, May 27, 2010

aku naik koc merah jambu......

salam korang...sje nk kcoh kt korang.....aku nek koc merah jambu rini....ni pes time aku naik time pg...sbb salu aku naik ms ptg nk blk jek....reason aku nek komuter arini sbb esok kn coti...klu aku drive kete g opis alamatnyer x tau la kol bpe aku nk smpi umh ptg karang...

klu ikot dr xperince aku....cewahhh....klu esok coti ptg ni time blk kompem jem gile...lg2 aku kne lalu susur nk kuo ke KL iaitu hiway ke seromban....jem nk kuo Kl tu bleh melarat ke jln yg x berkenaan.....jln yg aku nk lalu la tu....tensen tau jem jauh2 skali tngk bkn jln aku yg jem tp lane sblh tp melarat2 msk lane aku....

jln terbaik bek la ko nek komuter.....n doa2 la rini tren or komuter x buat hal...klu x masakkkkk.....
pg td dr umh dh terpk2 nk drive g opis ke nk nek komuter...siap tnya a'an ngan ajib yg msih terpisat2 bngn tdo mamai2 tu mne yg mama kne pilih...kui3...

so decide naik ni jek lah

okeh msk dlm komuter tngk2 majoriti kaum sjenis aku tdo....siap terlentok2 lg...ekon sjok giles..siap de yg berselimut pki selendang lg...ouhh heavennyer.....n dh rezki aku kot dpt plak ddk sbb de org nk kuo...okeh ingtkn xmo la tdo tp adoii beratnyer mata aku.....aku try pejam2 mata...n dpt la tdo2 itik kjap.....smpi stesen mne ntah x pasan tetibe ku rs cam sore org laki kt sblh aku...aku toleh...eh de gagak itam (org negro la) duk sblh aku.....terpk2 eh ni kn koc ladies jek...ko x reti bce ke hape...aku yg mamai2 ni jeling jekla die...dh la bau busuk...die pong jeling aku...ko tu dh la JANTAN....sibuk2 nk ddk lak...muke x bslh langsung.......nie kn koc pompuan...pttnyer bg la pompuan ddk dl...rmai lg pompuan duk berdiri dpn ko....aku siap kire adela dlm 3,4 org LELAKI dlm koc wanita tu...sblm tu ade aku tngk pompuan yg duk dpn pintu bile pintu terbukak die ckp ladies only....pompuan sahaja....tp still de LELAKI yg x phm bhse kot msk jek smbil buat muke slambe.....klu ko tu OKU aka ORG BUTA xpe la aku mahapkn...ini sihat walafiat jek aku tngk....n rupe pong mmg muke org yg bekerja n bkn kutu2 rayau...x kn la x reti bce tol x....

smpi kt KL SENTRAL aku nk kuo br nmpk polis bantuan KTM msk check kt koc merah jambu tu...agak2 de LELAKI dlm koc tu mmg kne halau kuo la...hohohohoho bgs2 halau jek org2 yg x phm bahase tu...dh la busuk...kui3 jahat ek...ahaks...
x tau la dieorg tu buta huruf ke or mmg saja jek nk naik ngan kaum yg wangi2 nie kn....pe kata KTM wat koc camni......

cumel kn...kalerkn koc tu ngan kaler pink....xdek la lelaki2 d luar sne nk msk....tu pong klu die rs die lelaki la kn.....

x pong wat camni....seat kaler fink....wahhhh very de ladies la kn....(manyak la wit nk tuko2 kaler n seat ek...pki wit rakyat gak nk buat nih)
gambo2 ehsan en.gugel....macehhh

so korang rs relevan x cadangan aku tuk koc merah jambu nih....tuko kaler n kaler seat tuk mudahkn org yg buta urup n x reti bahase tau yg koc tu FOR LADIES ONLY......ahaks

14 comments:

  1. ade jugak org x paham bahasa eh..tgk situ banyak org puan kat situ la dia nak duduk.....apesal ko x karate jerk....

    ReplyDelete
  2. ade jugak org gitu kan..agaknya dah penuh kot koc2 lain...memang kamikazela nk pi keje dah lambat ke...kan..

    ReplyDelete
  3. haritu ada gak lelaki nek koc wanita nie...dia sorang jek lelaki kt situ....ujung2 smpai kl sentral ingatkan dia turun...rupe2nye transfer ke koc yg lain....hahahahaha

    ReplyDelete
  4. irfanvsirhas : 2 la psl...gatai...ceh x psl2 ek ...nk karate tp ku x pandai...silat buleh la...ahaks

    queen : xdek maknenyer...silela tau yg komuter nie kaum wanita la yg plg rmai penggunanyer...so xdek alasan koc len pnuh sbb salunyer koc wanita nie la yg pnuh...sume org x snggup nk himpit2 ngan kaum lelaki...bek himpit2 ngan kaum sme jenis jek...xdek la kne gangguan seksual...lalalalalala

    hezesuze : samo la mcm mamat2 yg sesat dlm koc wanita pg td...kne halau ngan polis bantuan tu dieorg terpakse la kluo n msk koc yg lelaki leh msk tu...ahaks...

    ReplyDelete
  5. bagus mmg patut polis bantuan tu cek selalu. laki2 ni mesti buat muak tebal jek masuk tak pikir. eii mesti rasa nak lempang kan? dahlah masuk koc ppn dia pulak yg duduk lebih2

    ReplyDelete
  6. mmg sakit hati kalau ada lelaki bongok yg tak paham bhs. mmg menyakitkan hati spesies spt itu! (eh eh emo lebih plak kah2)

    cadangan aku plak:
    xyah tukar seat n kale train, membazir. baik soh KTM tmbh train n sharp'kan jadual perjalanan...pastu tukar gerabak2 yg dh buruksss tuh. kang rosak penumpang gak yg jd mangsa, tpaksa tgu lama dlm train. haih.

    ReplyDelete
  7. kalau ade terase diri tue ladies mcm mane???
    hahahaha...
    =)

    ReplyDelete
  8. gagak itam tu tak paham bahasa melayu... bahasa ingeris pun sipi-sipi jer...

    tapi aku suke ide ko, sume buh kaler pink... dinding koc, seat, tiang, tingkap pun tinted pink... buat dgn pelbagai tone pink... kat badan train tu, tulis besar2 'ladies only' jgn buh iklan lain2... fuiyoooo...

    ReplyDelete
  9. takut nak buat gangguan seksual jer si negro tue...

    ReplyDelete
  10. kena buat sensor.bila jantan masuk bunyi siren.hahahaha.

    ReplyDelete
  11. memang ramai manusia2 bangang dlm donia nie! kalau kat tempat LRT & Komuter nie jerk dah leh nampak beribu ribu org senggal!

    ReplyDelete
  12. wanie : btol...klu bleh tiap stesen bg polis cek siap mntk ic...hahahah cam melampau lak...ahaks

    cc : cadangan ko jugak bernas...xdek la kes aku kne tnggu komuter smpi 2jam...uhuhuhuh moga2 x blaku pd arini...

    menitisenja : ko ke tu??? kui3

    ejaMaria : letak iklan bby dols or barbie pong best gak,...ahaks...okeh agak mlampau...hik2

    maslinamansor : nk kne terajang ngan aku buatla....huh...tetibe emo...

    e.l.i.s.s.m.e : hahahahahaha great idea...akn ku usulkn pd pihak2 yg berkenaan...ahaks...

    NeenaAnuar : btol...aku stuju...lg2 klu yg jenis berbau hapak...ouhh rs nk sembur ngan febrezze jek...uhuhuuhuh

    ReplyDelete
  13. lenkali cakap ngan jantan2 tu kalo nak naik koc merah jambu sila tukar pakai skirt,..yer!!!...hehehe..

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee