Wednesday, April 28, 2010

geng ajib n a'an.....

salam n munin sume...gile 7.30 dh smpi opis...alhamdulillah rini jln clear...g kje x stress...hekhek

okeh pg ni nk mengomel psl hero2 ku....smlm nk mengomel bnyk x leh...manyok koje...tp smpt gak g jln2 belog org....tngk org update shari 4-5 n3 gile kentang idea dtg ek...kui3

sblm 2 nk cite geng2 ank2 aku nie klu tau ank2 aku de kt umh mule la dieorg dh menebeng kt dpn umh aku pnggl2 ank aku suh kuo umh....aku klu lom kol 5.30 aku mmg x bg dieorg main kt luo....sbb pns lg...klu dh kol 5.30 mmg dh redup la...sesuai la bdk2 nk main kt luo kn....aku mmg kunci n rantai pago aku....tp kn geng2 ank2 aku nie tah cr camne dieorg buat...dieorg bleh tlg ank aku boloskn diri dr pago umh aku 2 tau...sdor2 jek ank2 aku dh xdek....hish mmg hangin 1 bdn la...sbb aku x berani nk lps dieorg kt luo tnpa pngawasan aku so klu dieorg men kt luo aku pong kne kluo gekla pantau.....klu x kang kne sound ngan en.somiku....huuuuu...

ank2 jiran aku 2 berani sngt...tkot aku nk lps....mak2 dieorg mmg jenis x koje...so ank2 dh bese la ngan kaw. tmn 2...mcm ank aku...aku bg men kt luo time wiken jek...2 pong klu x kuo meronda g memane....aku tkot dieorg klu main jauh2 x tau jln nk blk...ank jiran aku 2 klu dh kol 7 jek dieorg pndai blk sndri...ank aku???? klu x aku g carik jgn hrp la dieorg nk blk....2 yg kne pantau jek...kdng2 kesian klu tngk a'an 2 br nk jln jauh sket aku dh pnggl die blk...tmn aku 2 luas...buatnyer die sesat x ke akuuuuu gak kne maghoh ngan en.somiku...heeeee

hah ni la geng beskal a'an
a'an n pejoi ank jiran sblh umh
bdk basikal biru aku x tau nme die...heee ank jiran selang 3 buah umh dr umh aku...dieorg sume nie sbaya...kang dh skolah bleh la g skolah sesame...klu korang nk tau kt taman aku 2 dieorg lg knal ank2 aku dr mk bpk die...ngeh3 apakah maknenyer....heeeee bkn lah...bkn aku sumbung tp yela aku g koje pg bute jiran x bngn lg...blk lak dh mlm mne dieorg nk knal aku....tp ank2 aku 2 peramah....sume org yg die nmpk die tgur...mne la org x knal die kn...pas 2 plak jenis nangis mlalak mmg 1 tmn dngo sekejapan jekla die fofular...ngeh3


dieorg nie ske men lumba2 beskal tau...kocik2 dh pndai nk lumba2 ek....mnggu lps kot aku nmpk ank jiran blakang umh die ngah nk msk 1 lorong 2 pas 2 die buat la lap...mmg laju gile la bdk 2 bwk skali t'babas lalu tertonggeng dlm longkang...nsb bek longkang x dlm n air xdek....hah 2 la akibatnyer klu x patuhi had laju yek kawang2...hekhek

ni plak kwn ajib...nme die zulaika...aku pong x tau la npe kwn ajib ni sume bdk pompuan...kt umh pngasuh aku pong pngasuh aku cite ajib 2 men ngan bdk pompuan jek....motip??? huuuuu

bdk zulaika nie bgs...x bg ank aku main bnde bkn2...x bg main lopak air...x bg main pasir...snang koje aku...pantau dr jauh jek...dieorg nie pong sbaya

ajib tnjk pe??? hooohh kapatebang ek....jakun ke dik??? ngeh3.....

dh pnat main aku bg dieorg mkn bubo som2...spe pnah mkn??? aku ghajin buat sbb snang jek nk buat...ssh n jmpe bubo ni sbb bese org buat bubo nie ms dh lps slesai kje kawin n nk jamu org2 kg yg rewang angkt2 n bkak balai or kanopi...salu aku x smpt nk mkn sbb besenyer time org buat bubo ni aku dh blk KL...dh kne kje....so aku blajo la buat sndri...walopong x sesedap org kg buat tp ok la dr aku kempunan kn...heeee....nie klu kt johor n org kt kg2 jek ek bese buat bubo nih....klu kt negeri len or bandr2 aku x tau la stail dieorg cane...sdap woo bubo nih...buat la klu berani...hihihihi

k la aku nk bekpes la...lom bekpes lg ni...x elok klu x mkn pg..kne mkn bnyk sket pg2 ni....kang xdek tnaga nk wat koje....heleh mcm la ko kje banting tulang kt sawah padi kn...stakat ngadap pc pas 2 jari jemari jek yg bkerja 2 pong nk kcoh....eh sukati aku la...huh

8 comments:

  1. bagus bagus..awal2 dah apdet blog....cheqna suka jenjalan wat wat kunjungan hormat dulu sebelum apdet blog....

    ReplyDelete
  2. kentang akak tak giler ... wakakakak


    ** arini dah ketandusan idea ... huhuhu

    ReplyDelete
  3. kty pun dtg giler..kalo ade mood..rajin update..
    kalo mood tarak baik..sepi je blog..

    kalo abg fir dapat join naik basikal..lagi besh..tu.

    ReplyDelete
  4. cheqna : klu pg2 ai wat kunjungan hormat dl nnti2 dh mls nk hapdate...ouh kt x serupaa...keh3

    nieza ishak : hooh x gile ek kntang akak...bgs lah...kui3...2 la tngk smlm lajuu gile akak hapdate ek...berpusu2 idea kuo ek kak??? kui3

    atty's : meh la dtg umh leh abg fir joing race beskal...ngeh3

    ReplyDelete
  5. ramai geng2 anak sis eh..!
    leh tubuh kelab basikal kanak2 tu..
    heheee..

    ReplyDelete
  6. kecik2 main lumba beskal dah besar jadi mat rempit yang baik cm adnan sempit ok hahahha

    ReplyDelete
  7. sleeping beuty : nie lom campo bdk lorong blakang lg...ngeh3

    wanie : x mo aku...adnan sempit jiwang..hakhak

    ReplyDelete
  8. beskal rabbit kat rumah saya tu dah terbelah dua tayar dia. tapi masih bole dibuat alat merempit. budak2 zaman skarang memang tegar2 belaka

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee