Tuesday, March 23, 2010

yeyyy dpt award.....

........mommies blogger award..........

mceh liessa sbb bg award nih...hekhek...nie kire hadiah bufday la kn???maceh manyok2 la ek...heee wiii wiii

okeh liessa suh aku wat

1. bg ucapan maceh kt spe yg bg award ni n postkn award ni dlm blog memasing --> dah

2. list kn tarikh lahir ank yg 1st n sterusnyer...letak skali nme ank ---> mcm kt bwh nieh...heee

si abg : muhammad nor nazhan
D.O.B : 13 NOV. 2006

si adk : muhammad nor nazhiif
D.O.B : 22 JUNE 2008

4. spe2 yg peknen letak gambo ms peknen ----> errrr

5. bg la award nie kt spe2 hot mama (sume yg dh jd n akn jd mak la yee) yg korang knal ---> mcm kt bwh ni yek

1. joyahsport
2.k.eynda
3.azmiezas
4.ejamaria
5.juzer
6.redmummy
7.k.sue
8.zai kulim
9.yusalina
10.adam & hawa

N SUME MOMMIES2 KT LUAR SANE...SOWI KLU X LETAK NME U OLL...JGN TECIK ATI YEK...kang aku letak sume mau smpi esok aku x publish lg post nie...theeeee hhehehehehhehe

7 comments:

  1. alamak.. tak der chan lah nak dpt award nie this year! hehehee...

    ReplyDelete
  2. aku pon ade award untuk kamu...
    g tgk blog...

    ReplyDelete
  3. neenaanuar : kui3 xpe...cube n cube n cube lg...gud luck...keh3

    menitisenja : blog spe weh...huuuuu
    aku dh tngk blog ko dh....tp err aku cam x mngerti jek...kekekekkeke....ampunkn sye penuggu gua

    ReplyDelete
  4. wanie ko pong dpt kn??? ahaks....

    ReplyDelete
  5. Yeayy..dapat awards lagi..tq Dear..nanti akak ambik ya!!..

    ReplyDelete
  6. Cantik award ni...thanks...akak ambik...nanti akak tepek kat blog :-)

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee