Thursday, March 4, 2010

bekpes mi grng...........

ko xdek koje ke wat n3 psl bekpes plak...

ekceli de bnde len nk cite nih...sblm 2 bg korang lyn bekpes aku dl ek...heeeee peace

cilok kt gugel nie...yg aku mkn td lbh kurang camni la...mls nk snap gambo sbbnyer dh lapo so bedal terus...beza mi grng yg aku mkn td xdek udang n limau 2 la kn....cume de mi grng ngan taugeh sket ngan smbl sket...uhuuhuhu....alaa singgit tigeposen jek pong regenyer mmgla kn...keh3

okeh yg aku nk cite nie td nie la ngah aku sdap2 lyn bekpes smbil bce blog (ceh smpt lg skodeng blog org ) tetibe designer aku dh dtg meluru nk bg koje....aku pong tngk jam pc br kol 8.....aku pttnyer start koje kol 8.15 tp stendet la kn start koje kol 8.30...heeee...pas 2 aku tnya die....aik dh ms kje ke??? die pong sengeh2...x nmpk ke aku ngah mkn nie kn....x kn nk suh aku mkn laju2 mau tercekik aku kang.....lgpong nie mmg ms bekpes lg...uhuuhuhuuh....

designer aku nie paree....iaitu org philipine...heee...aku leh bezakn cr dieorg koje ngan cr org kt koje....spe2 jgn terase plak yek...nie dr pngalaman haku la...aku ni bkn la nk berkire psl ms koje sbb kdng time koje pong aku g men email ke....blog ke tp 2 klu aku xdek koje jek yek....klu ado koje mmg kne ttp sume 2...kunun2 nk konsentrate la kn...tp puyus jek lebeh...keh3

berbalik pd cite designer aku tadik org philipine ni klu nmpk aku jek x kirela kol bape aku smpi kt opis...kol 7.30 ke...8.30 ke bkn die kire aku nk bekpes ke ape...terus jek bg koje....tp klu org mlayu plak slagi lom kol 9 x mo start kje...eh hello klu kol 8.30 aku leh consider lg nie dh kol 8.45 pong ko still bleh ckp "eh rilek la dl...aku nk bce paper dl" ermmm tp x sume mlayu la cam 2 kn...(eh agak2 pasni blog aku kne gam x...uhuhuhuh) tp nie realiti tau dr pngalaman aku...x tau la korang camne...tp cian la kt aku klu kne wat koje ngan org philipine nie aku kdng x smpt bekpes tau....perot aku dh nyanyi lagu dangdut pong aku x leh gerak dr kusi aku nie...kdng nk g toilet pong t'pakse thn sbb designer aku 2 klu aku bngn jek dr kusi terus die tngk jam....klu aku ilang lme sket jek cth g solat die dh bebel2 kata aku g ngular...x tau la die gegurau ke perli ke kn...klu koje aku dh siap mulela die menggelatat nk crikn aku koje len...hak3 kdng2 klako tngk desinger aku tuh....kalut...tp die x brani nk mrh2 aku sngt...otaikah aku??? takkk...takkk...sbb klu die mrh aku kang kolo aku x mo buat koje die ha spe yg ssh??? (ko nie kang die cri org len br ko tau)...heeeeeeee

sekian sje cite psl bekpes sye...eh smlm de mamat nie ckp asal bkak blog aku jek msti cite psl mkn...aci x klu aku ckp "eh sukati aku la kn blog aku" heeeee

11 comments:

  1. ape lah yg ko merepek ni makcik rozie hoi..hehehe

    ReplyDelete
  2. mcm2 je la ko ni kan..wei..rindu beb nak gi terenggangu lg..line panas kita tuh..hehehe..

    ReplyDelete
  3. anonymous : eh nie blog aku kn??? bkn sukati aku ke nk tulis??? kah3 tp maceh la ko sudi bce gak walaupong merepek ek...kui3

    qistinamy : alaa weh line pns x yah la cite...kui3...ko x g ke reunion IKMB???

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaaaaaaa ..

    lagi sedap kalo org masakkan, kalo akak .. pemalas sket ..hihihi

    ReplyDelete
  5. anonymous : okeh mayam ko dh bleh komen..tp sile tinggalkn jejak ek...uhuhuuhu

    nieza : eheh...heeee sye pong sme kakkk hekhekhek

    ReplyDelete
  6. bebebtul ar mane ade tipu...tapi kawan aku suh panjang kan sikit dtae tu...aku akur...nakwat banner mcm nyusahkan aku jerk

    ReplyDelete
  7. hikk...

    ape yg ko merepek nieeee??

    jagn marah yew, gurau je.

    pepun...tq drop komen kat blog kina.

    ReplyDelete
  8. tok org miri tulis:
    best ah blog ko rozi..
    tulis la lagi..time aku boring takde keje, leh aku tgk gambo anak2 ko yg jambu tu...
    erkkss...sori, yg belimbing tu..
    ke ko nak tembikai?
    kui3...
    keep on blogging, adios

    ReplyDelete
  9. pegimiri:
    alamak, terkantoi nama ko gak..
    sekali tersama perangai ngn joyahsport lak..
    sori mrsecam.. next time i lebih berhati2 ngn nickname u...kui3

    ReplyDelete
  10. kinakoyu :haku mmg ske merepek smbil mkn kepek...keh3

    anonymous : len kali tulis nick "dr. ms.mayam"
    ngertik???? kah3

    ReplyDelete

maceh sbb sudi komen yek...heee